Féláron utazhatunk vonattal az Ötpróba helyszíneire

Féláron utazhatunk vonattal az Ötpróba helyszíneire

Az Ötpróba mozgalom a 2024-es párizsi olimpiáig számos újdonsággal és izgalommal készül a sportolni vágyók számára, a vasúttársaságnak köszönhetően pedig az ötpróbázók féláron utazhatnak a sportesemények helyszíneire.

A résztvevőknek meg kell váltania az 50 százalékos alkalmi menettérti jegyet az aktuális rendezvény helyszínére, ahol a szervezők ellátják Ötpróba-pecsétjükkel a menetjegyet. Ezt követően a visszautazás díjmentessé válik. A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban a verseny első napját megelőző nap 0:00 órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a versenyt követő nap 24:00 óráig be kell fejezni.

További információk, és a sportesemények időpontjai az Ötpróba honlapján találhatóak.

Szoboszlai Dominik és Nagy Zsolt is betalált a Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen, így a magyar labdarúgó válogatott két győzelemmel nyitotta a 2024-es évet.

Csökkenő forgalom mellett pluszban fejezte be e hetet a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető részvények felemás eredménnyel zárták a kereskedést.