Az üdülőszezonhoz alkalmazkodva bővíti szolgáltatását a Wolt

Az üdülőszezonhoz alkalmazkodva bővíti szolgáltatását a Wolt

A nyári élmények közben sem kell nélkülöznünk a hétköznapokban már bevált kényelmi szolgáltatásokat: a Wolt immár a Balatonnál és a Budapest Parkban is segít abban, hogy elkerüljük a sorban állást.

Immár Siófokon is elérhető a Wolt szolgáltatása: június 3-ától már Siófokon is rendelhetünk a Wolt applikációjából, több tucat étterem és üzlet kínálatából választva. Minden nap 9-től este 11-ig bízhatjuk magunkat arra, hogy a Wolt futár partnerei akár 30 percen belül házhoz szállítják a megrendelt ételeket, italokat, élelmiszereket – természetesen az adott étterem vagy üzlet nyitvatartási idejéhez igazodva.

Így ha a siófoki nyaralás vagy hosszú hétvége alatt inkább a nyaraló nyugalmát élvezve falatoznánk, vagy főzés előtt vesszük észre, hogy hiányzik egy-két hozzávaló, a Wolt felületén keresztül perceken belül beszerezhetjük az ebédet, vacsorát vagy a hiányzó élelmiszereket.

Az első napok legnépszerűbb házhoz rendelt étele a hamburger – némileg elmaradva tőle a pizza következik. A kiskereskedelmi rendeléseknél pedig főleg az ásványvizeket, alkoholos italokat rendelik házhoz a Wolt felhasználói Siófokon.

Június 16-áig minden siófoki partnertől ingyenesen szállítja házhoz a Wolt a megrendelt tételeket. Ezután pedig aki frissen regisztrál Siófokon a Wolt applikációjába, két napig kiszállítási díj nélkül kaphatja kézhez a megrendelését – ez az akció visszavonásig érvényes.

Aki nem mozdul ki Budapestről, az is kipróbálhatja a Wolt egyik legújabb szolgáltatását: a Budapest Park Hoppá teraszán szórakozva rendelhet sorban állás nélkül ételt-italt a helyszínen elérhető kínálatból. A Wolt applikációjában kell megkeresni a Budapest Park helyszínt, és a Hoppá terasz átvevő pontjához kérhetjük leadott rendelésünket – ott is tudjuk átvenni, miután jelzett az app, hogy vár minket a pizza vagy sült krumpli. Itt nincs külön kiszállítási díj, de a rendeléseket ugyanúgy előre kell kifizetni az applikáción keresztül.

Az ételrendelések átvételénél a rendelésszámot és a teraszra szóló belépőt kell bemutatni. Italokat pedig akár a küzdőtéren tombolás közben is lehet rendelni néhány másodperc alatt, ezeket az erre a célra elkülönített Wolt italpultnál lehet átvenni.

A koncertlátogatók eddig a Strongbow-t, a Smirnoff vodkát és a Diavola pizzát kedvelték leginkább, ezeket rendelték leggyakrabban a Wolton keresztül a Budapest Parkban. A szorgalmas Wolt-felhasználók most akár ajándék koncertjegyekhez is juthatnak, hogy egy újabb helyszínen tesztelhessék a szolgáltatást: aki egy hét alatt legalább háromszor rendel a Wolton keresztül, és a Budapest Park Nyereményjáték boltból berakja a kosarába azt a koncertet, amin szeretne részt venni, belépőt nyerhet.

A Magyar Terméket és védjegyrendszerét beemelik a közoktatás tananyagába. A diákok esettanulmányokon, játékos feladatokon keresztül ismerhetik meg a hazai előállítású termékekhez kapcsolódó ismeretanyagot.

Országszerte több mint négyszáz helyszínen várja a látogatókat az ország legnagyobb kulturális eseménye. A Múzeumok Éjszakája idei kiemelt helyszínei Székesfehérvár és Esztergom, de Budapesten és sok vidéki városban is igazi programkavalkádra lehet számítani. A szervezők nem feledkeztek meg a foci Eb-ről sem.

Tesztüzemben immár az utasok számára is elérhető a MÁV integrált útvonaltervező-szolgáltatása. Az EMMA rendszerében elérhető szolgáltatások köre a vasúttársaság szerint a közeljövőben bővülni fog.

A hét közepi, Debrecenben megrendezett időfutam országos bajnokság után vasárnap Pannonhalmán került sor a férfiak és a nők országúti mezőnyversenyére. A 91,2 kilométeres távnak enyhén felhős időben, 21 fokban vágott neki a 15 fős – U23-as és felnőtt – női mezőny. A 16,8 kilométeres Pannonhalma-Győrság-Halomalja-Pázmándfalu-Nyalka-Pannonhalma kört ötször teljesítették a bringások, hogy aztán egy pannonhalmi kis kör után a bencés monostor előtt érjenek célba. A második nagy körben az addig egyben, nyugodt tempóban haladó mezőnyben tempóváltás történt, az elmúlt négy kiírás bajnoka, az U23-as...