Titokzatos professzor osztogatta a nőnapi virágot Szegeden

Titokzatos professzor osztogatta a nőnapi virágot Szegeden

Nem mindennapi meglepetésben volt részük március 8-án a szegedi hölgyeknek: egy kedves professzor köszöntötte őket virággal a neves napon.

A város több pontján is feltűnt az érdekes idegen. Először a Széchenyi-térnél látták, majd a Kárász utcán indult el, sőt, még az ikonikus Dóm térre is ellátogatott. Mindenki találgatta, vajon kit képvisel a rejtélyes kabalafigura, amely egy tiszteletre méltó, kedves professzort személyesít meg, és virággal köszönti a hölgyeket.

A szegedi Florin Zrt., a BradoLife termékek gyártójának új nagykövetével ismerkedhettek meg a helyiek személyesen is. Brado Professzor egy ideje már szakértő tanácsokkal segíti a BradoLife közösségi oldalainak követőit, hogy a hétköznapokban melyik fertőtlenítőszert, mikor érdemes használni. Emellett szombaton a szemfülesek láthatták már a Pick Szeged-FTC férfi kézilabda bajnoki mérkőzésen is, ahol ő dobta a kezdődobást.

Az új kabalafiguránkkal azt a professzionalitást, szakmaiságot szerettük volna megmutatni, amit a termékeink is képviselnek. Így esett a választásunk egy professzorra, akiben megvan mindez – árulta el Barta Attila, a szegedi Florin Zrt. cégvezetője, aki azt is hozzátette, szegediként fontosnak tartják, hogy jelen legyenek a város életében.

Fotó: Florin Zrt.

A Szegeden évtizedek óta működő vállalat professzionális fertőtlenítőszereinek lakossági változatát, a BradoLife termékcsaládot több mint 10 éve fejlesztette ki. Az azóta eltelt időben a kézfertőtlenítő gélek és szappanok, kendők, kéz- és bőrfertőtlenítő spray mellett BradoClub márkanévvel már felületfertőtlenítő aeroszolt és fertőtlenítő mosószert is készítenek, így gondoskodva a teljes körű higiéniáról otthon, a munkahelyen, vagy épp a tömegközlekedésen.

A tartós hőség megterheli a szervezetet, különösen veszélyeztetettek a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők. A legmagasabb szintű hőségriasztást július 18-ig hosszabbította meg az NNGYK és a Katasztrófavédelem.

Az angol labdarúgó-válogatott utolsó pillanatban szerzett góllal hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a holland csapatot a németországi Európa-bajnokság Dortmundban játszott szerdai elődöntőjében. Kifejezetten nagy iramban kezdődött a mérkőzés, a várakozásoknak megfelelően valamelyest a hollandok voltak aktívabbak. Ugyan nagy helyzet nem volt a meccs elején, az Oranje mégis vezetést szerzett Simons egyéni villanásának köszönhetően, ugyanis labdaszerzése után egy pontos lövéssel maga is fejezte be az akciót. Hátrányban nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak az angolok, akik 11-esből hamar egy...