Titokzatos professzor osztogatta a nőnapi virágot Szegeden

Titokzatos professzor osztogatta a nőnapi virágot Szegeden

Nem mindennapi meglepetésben volt részük március 8-án a szegedi hölgyeknek: egy kedves professzor köszöntötte őket virággal a neves napon.

A város több pontján is feltűnt az érdekes idegen. Először a Széchenyi-térnél látták, majd a Kárász utcán indult el, sőt, még az ikonikus Dóm térre is ellátogatott. Mindenki találgatta, vajon kit képvisel a rejtélyes kabalafigura, amely egy tiszteletre méltó, kedves professzort személyesít meg, és virággal köszönti a hölgyeket.

A szegedi Florin Zrt., a BradoLife termékek gyártójának új nagykövetével ismerkedhettek meg a helyiek személyesen is. Brado Professzor egy ideje már szakértő tanácsokkal segíti a BradoLife közösségi oldalainak követőit, hogy a hétköznapokban melyik fertőtlenítőszert, mikor érdemes használni. Emellett szombaton a szemfülesek láthatták már a Pick Szeged-FTC férfi kézilabda bajnoki mérkőzésen is, ahol ő dobta a kezdődobást.

Az új kabalafiguránkkal azt a professzionalitást, szakmaiságot szerettük volna megmutatni, amit a termékeink is képviselnek. Így esett a választásunk egy professzorra, akiben megvan mindez – árulta el Barta Attila, a szegedi Florin Zrt. cégvezetője, aki azt is hozzátette, szegediként fontosnak tartják, hogy jelen legyenek a város életében.

Fotó: Florin Zrt.

A Szegeden évtizedek óta működő vállalat professzionális fertőtlenítőszereinek lakossági változatát, a BradoLife termékcsaládot több mint 10 éve fejlesztette ki. Az azóta eltelt időben a kézfertőtlenítő gélek és szappanok, kendők, kéz- és bőrfertőtlenítő spray mellett BradoClub márkanévvel már felületfertőtlenítő aeroszolt és fertőtlenítő mosószert is készítenek, így gondoskodva a teljes körű higiéniáról otthon, a munkahelyen, vagy épp a tömegközlekedésen.