Ismét remekelt Kozuback Kamilla

Ismét remekelt Kozuback Kamilla

A 17 éves snowboardos újabb nagyszerű világkupa-eredményével nagy lépést tett az olimpiai szereplés felé.

A nyár óta magyar színekben induló Kozuback Kamilla már élete első világkupa-versenyén megszerezte első pontjait, majd decemberben tovább folytatta a pontok gyűjtögetését.

A magyar-kanadai kettős állampolgárságú snowboardos az év első napján élete legjobb eredményét érte el, amikor a Calgaryban megrendezett világkupa-versenyen slopstyle-ban a tizenhatodik helyezést szerezte meg, amivel további 15 egységgel gyarapította vk-pontjainak számát.

A 17 éves sportoló három számban, slopestyle-ban, big airben és félcsőben is versenyez. Az eredményes világkupa-szereplésének köszönhetően reális esélye van arra, hogy kvalifikálja magát a Pekingben megrendezendő 2022-es téli olimpiára.

Hirdetés

Átvenné a Budapesten bezáró posták többségét a világ egyik legnagyobb független postai és üzleti szolgáltatási hálózata. A Mail Boxes Etc. szerint ez jó lehetőség lehet mindkét vállalat számára a piaci pozíciójuk erősítésére, miközben az érintett hivatalok közszolgálati státusza továbbra is biztosított lenne.

Magyarországon évente 8-10 ezer embert diagnosztizálnak tüdőrákkal. A tüdődaganatoknál az egyik fő kezelési lehetőséget a kemoterápia jelenti, azonban eddig nem volt arra módszer, hogy megállapítsák, az egyes betegeknek melyik szer a leghatékonyabb. Mostanáig.

Az utasok visszatérésével párhuzamosan fokozatosan bővül a Budapest Airport hosszú távú járathálózata is; Dél-Korea nemzeti légitársasága, a Korean Air a téli menetrendben heti két közvetlen járatot indít Budapest és Szöul között.