Hazai előállítású különlegességek a konyhában

Hazai előállítású új és régi ínyencségek a magyar konyha asztalán – ezzel a címmel szervez szakmai kerekasztal-beszélgetést a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Szakosztálya 2025. január 28-án, kedden 11 órától az MKT új közösségi terében, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar B épületének (1053 Budapest, Kecskeméti u. 10–12.) IV. emeletén.

A rendezvényen Balog Donát (strucc), Iványi Levente (galamb, nyúl, hízott kacsa) és Harcz Endre (kivi, áfonya, füge, datolyaszilva stb.) gazdálkodók a tapasztalataik alapján vitatják meg, hogy miként lehet bővíteni étkezési szokásainkat, milyen tényezők befolyásolják a részint régi, részint új, hazai előállítású különleges élelmiszerek piacát Magyarországon. A rendezvény moderátora Zöldréti Attila, az MKT Mezőgazdasági és Élelmiszer-ipari Szakosztályának elnöke.

A rendezvényen a személyes részvétel a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Ezt a mkt@mkt.hu e-mail-címen lehet jelezni.


Budapest