Innovációs eredményeink az EU-csatlakozás óta

Innovációs eredményeink az EU-csatlakozás óta – ezzel a címmel szervez szakmai kerekasztal-beszélgetést – a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) két évtizedes EU-tagságunk eredményeit, tapasztalatait értékelő rendezvénysorozatához kapcsolódva – az MKT Innovációs Szakosztálya 2024. június 24-én, hétfőn 15 órától Budapesten, az MTA TTK (1117 Budapest, Tudósok körútja 2.) földszinti kistermében.

A rendezvény előadói: Csath Magdolna, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kutatóprofesszora, az MKT Innovációs Szakosztályának alelnöke, a Versenyképességi és az Informatikai Szakosztályok elnökségi tagja (Innovációs eredményeink a számok tükrében); Horváth Klaudia PhD-hallgató, a szakosztály titkára (Innovációs eredmények a KKV-k körében egy felmérés tükrében); Szabó István, a HUN-REN Magyar Kutatási Hálózat stratégiai és innovációs vezérigazgató-helyettese, az MKT Innovációs Szakosztályának elnöke (A Magyar Kutatási Hálózat és az innovációs ökoszisztéma: eredmények az EU-s csatlakozás óta) és Rottenbacher Ádám, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet igazgatóhelyettese (EIT: eredmények és lehetőségek a magyar innovációs ökoszisztéma fejlesztésében).

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Ezt június 21-én, pénteken 16 óráig lehet megtenni az alábbi linken: https://forms.gle/noySE9UefuyHcdCw7


Budapest