A fegyverkezési verseny költségvetési és jóléti hatásairól

Fegyvert vagy vajat? A fegyverkezési verseny költségvetési és jóléti hatásai a 2020-as években. Ezzel a címmel szervezi meg – angol nyelven – a 6. Budapesti Közpénzügyi Szemináriumot a Magyar Közgazdasági Társaság Államháztartási és Pénzügyi Szakosztályaival, valamint a Pénzügyminisztériummal együttműködve a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Gazdaság és Versenyképesség Kutatóintézete 2024. május 16-án, csütörtökön 9 óra 30 perctől az NKE Ludovika Főépületének (1082 Budapest, Ludovika tér 2.) Szent László kápolnájában.

A konferencia bevezető előadását Szőcs Gábor, a Pénzügyminisztérium helyettes államtitkára tartja A fegyverkezési verseny hatása a magyar költségvetésre és a jóléti kiadásokra címmel. Az előadók között pedig ott lesznek a Bedfordshire University, a Brnói Védelmi Egyetem, a lengyel Katonai Műszaki Egyetem és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem kutatói.

A konferencia részletes programja ahttps://rice.uni-nke.hu/conferences/6th-budapest-public-finance-seminar" target="_blank">LINK linken érhető el.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit a https://ludevent.uni-nke.hu/event/3954 linken lehet megtenni.


Budapest