Húsz éve az Európai Unióban Zalaegerszegen

Húsz éve az Európai Unióban – ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Zala Megyei Szervezete és a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2024. május 8-án, szerdán 14 órától Zalaegerszegen, az AVL-ZalaZONE Próbapálya Kft. A3-as konferenciatermében (H-8900 Zalaegerszeg, ZalaZONE tér 1.).

A konferencia bevezető előadásait Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának miniszterhelyettese; Baráth Etele volt Európa-ügyi miniszter, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnöke; Kovács Dezső, a Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Vadvári Tibor, Zalaegerszeg alpolgármestere tartják. A vendégeket Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere és Csanádi Ágnes, az MKT Zala Megyei Szervezetének alelnöke köszönti.

A bevezető előadásokat követő kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Háry András, a ZalaZONE Ipari Park Zrt. vezérigazgatója; Kovács Tamás, a Szabadics Zrt. elnöke; Kámán János, a Pylon '94 Kft. ügyvezető igazgatója; Gyutai-Szalay Nikoletta, a Hévinvest Spa-Golf Zrt. vezérigazgatója és Decsi Péter, a Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központjának mb. főigazgatója lesznek. A beszélgetést Berta László, a Zalaco Zrt. vezérigazgatója, az MKT Zala Megyei Szervezetének elnöke vezeti.

A rendezvény meghívója és részletes programja az alábbi linken érthető el: https://mkt.hu/.../2024_05_08_Zalaegerszeg_EU20_meghivo.pdf

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Ezt május 2-ig lehet jelezni a regisztrációs űrlap kitöltésével.


Zalaegerszeg