Az EU-tagság 20 évéről Debrecenben

Magyarország európai uniós csatlakozása 20. évfordulójának tiszteletére az MKT Debreceni Ifjúsági Bizottsága, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara és az MTA Debreceni Területi Bizottságának Közgazdaságtudományi Munkabizottsága szakmai estet szervez 2024. április 18-án, csütörtökön 17 órától a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszer-tudományi és Környezetgazdálkodási Kara „A" épületének tanácstermében (4032 Debrecen, Böszörményi út 138.).

A rendezvény előadói: Póser Zoltán, a Miniszterelnökség helyreállítási terv végrehajtásáért felelős, volt helyettes államtitkára, az RRF Nemzeti Hatóság korábbi vezetője, az EDC Debrecen Nonprofit Kft. volt ügyvezetője, az egyetem közgazdaságtudományi karának egykori hallgatója, a Honvédelmi Minisztérium politikai főtanácsadója; Dr. Jankovics László, az Európai Bizottság gazdasági elemzője, a Költségvetési Tanács költségvetési politikáért felelős volt igazgatója, ugyancsak egykori debreceni közgazdászhallgató (online bekapcsolódva); valamint Erdey László, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának nemzetközi ügyekért felelős dékánhelyettese, a Világgazdasági és Nemzetközi Kapcsolatok Intézetének igazgatója. A résztvevőket Baráth Etele volt Európa-ügyi miniszter, az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság korábbi magyar tagja, az MKT Fejlesztéspolitikai Szakosztályának elnöke köszönti.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a https://bit.ly/4aiUznz linken található űrlap kitöltésével lehet.


Debrecen