MKT – KT konferencia az Államháztartásról

Idén is megrendezi hagyományos, őszi konferenciáját a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) és a Költségvetési Tanács (KT) a KT számára készített háttértanulmányok bemutatására 2023. október 5-én, csütörtökön 9 órától Budapesten, az MNB Felügyeleti Központja – a volt Postapalota – konferenciatermében (1122 Budapest, Krisztina krt. 6., 3. emelet) és az MKT YouTube-csatornáján.

A konferencia előadói: Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, az MKT örökös tiszteletbeli elnöke; Baksay Gergely, a Magyar Nemzeti Bank főközgazdásza, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnöke; Pulay Gyula Zoltán, az Állami Számvevőszék vezető közgazdásza; Cserháti Ilona, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense; Isépy Tamás, a Magyar Gazdaságkutató Zrt. makrogazdasági üzletágvezetője; Szilágyi Katalin, az Innovatív Közgazdasági Megoldások/OG Research szenior közgazdásza; Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke; Regős Gábor, a Makronóm Intézet vezető közgazdásza; Belyó Pál, az ECO-VISTA Kft. ügyvezető igazgatója; Udvardi Attila, a GKI Gazdaságkutató Zrt. igazgatója; Csath Magdolna egyetemi tanár, az MKT Innovációs Szakosztályának alelnöke és Halmai Péter akadémikus, közgazdász, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnöke.

A rendezvényen a részvétel – a terem befogadóképességére tekintettel – szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy a részvételi szándékukat legkésőbb október 2-án, hétfőn délig jelezzék az office.mkt@t-online.hu címen.


Budapest