Recesszió vs. konjunktúra 2023

Recesszió vs. konjunktúra 2023 – Lehetőségek, korlátok, aktualitások. Ezzel a címmel szervez kereskedelmi és marketing témájú konferenciát a Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) és a Magyar Közgazdasági Társaság Kereskedelmi Szakosztálya 2023. március 30-án, csütörtökön 10 órától a BGE Aulájában (1055 Budapest, Markó u. 29-31.).

A konferencia plenáris előadói között ott lesz Felkai Beáta Olga, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős helyettes államtitkára; Madár István, a Portfolió.hu vezető elemzője, az MKT elnökségi tagja; Pálinkás Zsolt, a Tesco magyarországi vezérigazgatója, az MKT Kereskedelmi Szakosztályának elnökségi tagja; Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke; Szabó Zoltán, a Ghibli cégcsoport tulajdonos-vezérigazgatója, az MKT Logisztikai Szakosztályának elnökségi tagja és Marozsák Szabolcs, a Clientfactory marketingügynökség tulajdonos-vezérigazgatója.

A konferencia szervezői: Kozár László egyetemi magántanár, a BGE intézetvezetője és Kozák Tamás, a BGE egyetemi docense, az MKT Kereskedelmi Szakosztályának elnöke.

A konferencián a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ezen a linken lehet.


Budapest