Space technology - innovation made in Hungary

Space technology - innovation made in Hungary. Ezzel a címmel tart angol nyelvű, online kerekasztal-beszélgetést a hazai űripari vállalkozások perspektíváiról és fejlesztési irányairól a Magyar Közgazdasági Társaság Ipari és Vállalkozási Szakosztálya 2020. november 26-án, csütörtökön 16 órától a Cisco Webex alkalmazásban.

Az angol nyelvű, sajtónyilvános rendezvény bevezető előadását Ferencz Orsolya, a Külgazdasági és Külügyminisztérium űrkutatásért felelős miniszteri biztosa tartja. Az ezt követő szakmai panelbeszélgetés résztvevői - a miniszteri biztos mellett - három magyar űripari startup vállalkozás vezetője: Arnócz István, a Space Apps Kft. ügyvezetője; Eged Bertalan, a Sagax Communications Kft. ügyvezetője; valamint és Schlosser Károly Kornél, a Londoni Egyetem űrutazással foglalkozó pszichológusa. A beszélgetés moderátora Kozma Miklós, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense, az MKT Ipari és Vállalkozási Szakosztályának elnöke lesz.

Az online rendezvény megtekintéséhez szükséges adatok:

Az előadás linkje:

https://magyarkozgazdasagitarsasag.my.webex.com/magyarkozgazdasagitarsasag.my/j.php?MTID=m2828b80f1a2b0f0d5ed3df23bdf25cdf

Meeting number: 175 245 9775

Password: Space2020


Online