Zeneajánló: Katie O’Flaherty – Chase Me

Zeneajánló: Katie O’Flaherty – Chase Me

Július közepén rukkolt elő debütáló dalával Katie O’Flaherty. Az ír énekesnő a Chase Me című alkotást videoklippel együtt publikálta.

Katie O’Flaherty Írországból származik, és gyerekkora óta énekléssel foglalkozik. Saját bevallása szerint mindenevő, ám főként a hagyományos ír zene és a popzene áll közel hozzá. Twitch-csatornáján szorgosan gyűjtögeti a követőket, heti rendszerességű streamjeiben ír népdalokat, filmzenéket, és más előadók dalait énekeli.

Most azonban kicsit változtatott a megszokottakon, ugyanis július 11-én egy saját dallal lepte meg a közönséget. A Chase Me egy lassú, lírai alkotás, amelyben zongorán kísérik Katie hangját. A fiatal énekesnő tisztán csengő hangjához passzolnak a lassabb dalok, ezt a szám során is bebizonyítja.

A Chase Me szövegét saját maga írta, a romantikus hangulatú műhöz pedig videoklip is készült. A kisfilmben az énekesnőt láthatjuk, ráadásul egyből két szerepben is, a fehér ruhás, ártatlan lány kicsit sötétebb oldala is megjelenik az erdei ösvényen.

A fülbemászó dallam és a kedves énekhang elegyéből egy hangulatos popszám kerekedik, ami egyértelműen biztató kezdése a fiatal hölgy pályafutásának.

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.