A roaming díjakon is spórolhatnak az utasok egy új innovációval

A roaming díjakon is spórolhatnak az utasok egy új innovációval

A Wizz Air légitársaság kényelmes mobiladat-szolgáltatást vezet be utasai számára. Az eSIM 150 országban működik, több helyen 5G-vel.

A Wizz Air a közelmúltban bejelentette, hogy elindítja saját eSIM szolgáltatását utasai számára. Az eSIM Data szolgáltatásával a fapados légitársaság utasai akadálymentesen férhetnek hozzá gyors és megbízható mobiladat-forgalomhoz, mindezt több mint 245 mobilhálózaton keresztül. Az adatátviteli lehetőségek segítségével a Wizz Air-rel repülők több mint 150 országban maradhatnak internetkapcsolatban anélkül, hogy fizikai SIM-kártyát kellene váltaniuk.

A beágyazott, költségoptimalizált és előre kifizetett eSIM szolgáltatásnak köszönhetően a légitársaság utasai elfelejthetik a drága roaming díjakat és a bizonytalan wifi kapcsolatot. Az utazni vágyók egyedül vagy akár családként egyaránt könnyen kezelhetik és követhetik nyomon adatkeretüket.

Ráadásul az eSIM az utazás után akár 12 hónapig is használható.

A megfizethető és kényelmes mobiladatátviteli szolgáltatást a Wizz Air utasai Európán belüli és kívüli utazásaik során egyaránt felhasználhatják. A tervezhető és nyomon követhető megoldás biztosításával a Wizz Air célja, hogy újradefiniálja a mobil adatátviteli élményt, növelve az ügyfélelégedettségét.

A tavalyi népszámlálás adatai szerint hazánk népessége 9 millió 604 ezer fő. A nagyvárosok népessége általánosságban csökkent, vonzáskörzetüké azonban jellemzően gyarapodott. Emelkedett a lakások száma és mérete is, azonban egy lakásra kevesebb lakó jut.