A roaming díjakon is spórolhatnak az utasok egy új innovációval

A roaming díjakon is spórolhatnak az utasok egy új innovációval

A Wizz Air légitársaság kényelmes mobiladat-szolgáltatást vezet be utasai számára. Az eSIM 150 országban működik, több helyen 5G-vel.

A Wizz Air a közelmúltban bejelentette, hogy elindítja saját eSIM szolgáltatását utasai számára. Az eSIM Data szolgáltatásával a fapados légitársaság utasai akadálymentesen férhetnek hozzá gyors és megbízható mobiladat-forgalomhoz, mindezt több mint 245 mobilhálózaton keresztül. Az adatátviteli lehetőségek segítségével a Wizz Air-rel repülők több mint 150 országban maradhatnak internetkapcsolatban anélkül, hogy fizikai SIM-kártyát kellene váltaniuk.

A beágyazott, költségoptimalizált és előre kifizetett eSIM szolgáltatásnak köszönhetően a légitársaság utasai elfelejthetik a drága roaming díjakat és a bizonytalan wifi kapcsolatot. Az utazni vágyók egyedül vagy akár családként egyaránt könnyen kezelhetik és követhetik nyomon adatkeretüket.

Ráadásul az eSIM az utazás után akár 12 hónapig is használható.

A megfizethető és kényelmes mobiladatátviteli szolgáltatást a Wizz Air utasai Európán belüli és kívüli utazásaik során egyaránt felhasználhatják. A tervezhető és nyomon követhető megoldás biztosításával a Wizz Air célja, hogy újradefiniálja a mobil adatátviteli élményt, növelve az ügyfélelégedettségét.

Magyarország 20 évvel ezelőtt csatlakozott az Európai Unióhoz. A csatlakozás évfordulóját évek óta futóversennyel ünneplik Budapesten, a rendezvényév évre rengeteg embert mozgat meg. A 20 kilométeres távot egyéniben és csapatban is teljesíteni lehetett.

Idén is közel háromszáz bor szállt ringbe a Budapest Airport bora címért. A második alkalommal kiírt verseny öt győztesét a vállalat a legfontosabb partnereivel közösen, vakkóstolás keretében választotta ki.

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya kihirdette azt a 26 játékost, akik készülhetnek a nyári, németországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Marco Rossi öt tartalékot is megnevezett.