A roaming díjakon is spórolhatnak az utasok egy új innovációval

A roaming díjakon is spórolhatnak az utasok egy új innovációval

A Wizz Air légitársaság kényelmes mobiladat-szolgáltatást vezet be utasai számára. Az eSIM 150 országban működik, több helyen 5G-vel.

A Wizz Air a közelmúltban bejelentette, hogy elindítja saját eSIM szolgáltatását utasai számára. Az eSIM Data szolgáltatásával a fapados légitársaság utasai akadálymentesen férhetnek hozzá gyors és megbízható mobiladat-forgalomhoz, mindezt több mint 245 mobilhálózaton keresztül. Az adatátviteli lehetőségek segítségével a Wizz Air-rel repülők több mint 150 országban maradhatnak internetkapcsolatban anélkül, hogy fizikai SIM-kártyát kellene váltaniuk.

A beágyazott, költségoptimalizált és előre kifizetett eSIM szolgáltatásnak köszönhetően a légitársaság utasai elfelejthetik a drága roaming díjakat és a bizonytalan wifi kapcsolatot. Az utazni vágyók egyedül vagy akár családként egyaránt könnyen kezelhetik és követhetik nyomon adatkeretüket.

Ráadásul az eSIM az utazás után akár 12 hónapig is használható.

A megfizethető és kényelmes mobiladatátviteli szolgáltatást a Wizz Air utasai Európán belüli és kívüli utazásaik során egyaránt felhasználhatják. A tervezhető és nyomon követhető megoldás biztosításával a Wizz Air célja, hogy újradefiniálja a mobil adatátviteli élményt, növelve az ügyfélelégedettségét.

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.