Nagyfokú terjeszkedésbe kezdtek a magánposták Budapesten

Nagyfokú terjeszkedésbe kezdtek a magánposták Budapesten

A Bank Centerben megnyitott a Mail Boxes harmadik fővárosi egysége, és már a vidéki terjeszkedést tervezi a vállalat.

Május m��sodikát, a Budapest ötödik kerületében található Bank Center irodaházban nyílt meg a Mail Boxes Etc. legújabb egysége, így az Oktogonnál található és a XIII. kerületi központ mellett immár három budapesti helyszínen érhető el a világ első számú független postai és üzleti szolgáltatási hálózata.

40 évvel ezelőtt az Amerikai Egyesült Államokban alapították, de 1996 óta olasz tulajdonban van a Mail Boxes független postai és üzleti szolgáltatási hálózat, amely világszerte jelenleg több mint háromezer egységgel rendelkezik.

A cég kiemelt szolgáltatásai között szerepel az expressz dokumentumküldés, az expressz kiscsomagküldés és a postafiók-szolgáltatás egyaránt.

Mindhárom magyarországi lokáción csomagolunk és szállítunk is, ami egyedülálló a magyar piacon a kiskereskedelmi egységekben. Hálózatunk kifejezetten olyan tárgyak szállítására is specializálódott, amit más nem vállal. Ilyenek a teljesség igénye nélkül a nagy értékű festmények, porcelánok, számítógépek, hivatalos dokumentumok, mint az útlevél, vagy egyéb személyes ingóságok, törékeny termékek. Ügyfeleinknek természetesen biztosítjuk a szállítmány nyomon követését és átvételi elismervénnyel igazoljuk, hogy célba ért a csomag – nyilatkozta az új egység megnyitása kapcsán Hannya Ernesto, az MBE Magyarország ügyvezetője.

Főleg kis- és középvállalkozásoknak, valamint magánszemélyeknek nyújtják tanácsadással, igényfelméréssel egybekötött szolgáltatásukat.

Az ügyvezető elmondta, hogy a franchise terjeszkedése még csak most indul be igazán hazánkban. A közeljövőre vonatkozó terveik alapján több vidéki nagyvárosban is központot szeretnének nyitni, ehhez már keresik a partnereket. A kiszemelt helyszínek között szerepel Pécs, Szeged, Debrecen, Kecskemét és Győr is, ahogyan további fővárosi kerületekben is keresgélnek.

A borítókép forrása: Mail Boxes Etc

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.