Számos újdonsággal vár a Bécsi Értéktőzsde megújult honlapja

Számos újdonsággal vár a Bécsi Értéktőzsde megújult honlapja

A honlap dizájnja és funkciói is több helyen megújultak, felhasználóbarátabb lett a kialakítás.

Két fázisban történt fejlesztések, majd a sikeres tesztelést követően elindult a Bécsi Értéktőzsde új honlapja. A wienerborse.at korszerűsödött, ráadásul új dizájnnal és áttekinthetőbb elrendezéssel várja ezentúl a látogatókat.

A Wiener Börse közleménye szerint főleg a lakossági befektetők profitálhatnak majd a továbbfejlesztett, reszponzív kialakításból.

A Bécsi Értéktőzsde honlapja havi átlagosan több mint 1 millió oldalmegjelenítésével és 100 ezer látogatójával az egyik leglátogatottabb osztrák pénzügyi portál.

A szervezet bízik benne, hogy a megújulást követően a weboldal továbbra is kulcsfontosságú információs központ marad az érdeklődők számára, amely hozzáadott értéket kínál a befektetőknek, a vállalatoknak és a tőkepiac többi szereplőjének egyaránt.

Az átalakítás a leggyakrabban látogatott aloldalakra, az árlistákra, valamint a befektetési eszközök részletező oldalaira összpontosított. A honlapot új elemeket kapott, és a továbbfejlesztett hírek rovat gyorsabb információszerzést is lehetővé tesz.

Az új dizájn, és a frissített funkciók is illeszkednek a Wiener Börse új márkaidentitásához.