Repülőtéri vonatjárattal vált könnyebbé az utazás a londoni reptéren

Repülőtéri vonatjárattal vált könnyebbé az utazás a londoni reptéren

A magyar utasok életét is megkönnyítheti a nemrég elindított járat, amely gyorsabbá teszi a közlekedést a London-Luton repülőtér és a városközpont között.

Új repülőtéri vonatjárattal tették könnyebbé az utazás a londoni Luton Repülőtérről a brit fővárosba. A környezettudatos reptéri vonattal négy perc alatt elérhetik az utasok a Luton Repülőtérről a városközpontba vezető főbb vasútvonalat.

A Luton Airport Express a repülőtéri terminált és a távolsági vasútvonalat köti össze a Luton Airport Parkway állomáson. Az új vonatjárat tökéletes lehetőséget kínál a Luton Repülőtérre érkezők számára, hogy gyorsabban és könnyebben eljuthassanak végső úti céljukig.

A fejlesztésnek köszönhetően korábban még soha nem volt még ennyire egyszerű eljutni a London-Luton Repülőtérre: a teljes egészében elektromos Luton Airport Express és a Luton DART vasúti összeköttetése fenntartható utazást kínál London központja és a repülőtér között, és ezáltal még jobb utasélményt biztosít.

Az új járat a magyar utasokat is érinti, a Wizz Air légitársaság naponta több járatot is üzemeltet Budapest és London-Luton között.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.