Zeneajánló: Hannah Hawes – Where You Cannot Go

Zeneajánló: Hannah Hawes – Where You Cannot Go

Március 10-én jelentkezett új zeneművel a kortárs klasszikus zongora fiatal tehetsége, Hannah Hawes. Az amerikai zeneszerző a Where You Cannot Go című dallal lepte meg rajongóit.

Manapság főleg a modernebb zenei műfajoknak van nagy rajongótábora, ugyanakkor a klasszikus zene létjogosultsága is megmaradt, és ebben a műfajban is találhatunk igazi gyöngyszemeket. Ebbe a kategóriába tartozik Hannah Hawes is.

Hannah magasan képzett zongorista, több műfajban otthonosan mozog a hangszeren, és a Twitch-csatorn��ján rendszeresen élő streameket tart, ahol gyakran imporivációs darabokat is hallhatunk tőle.

Márciusban publikált dala, a Where You Cannot Go egy kellemes hangzású zongoradarab. Hannah nem énekel műveiben, de mivel mestere a hangszernek, így szöveg nélkül sincs hiányérzete a hallgatónak. A csaknem tíz perces alkotás egy igazi kis utazás, a billentyűk játéka változatos tájakat vetít fantáziánk elé.

A zeneszám változatossága ellenére is nyugodt hangulatot kölcsönöz. Emiatt a cím is találó, mert napjaink rohanó világában a nyugodt pillanatok és békés helyek valóban olyanok, ahova ritkán tudunk eljutni.

Aki kedvet kapott a kellemes zongorajátékhoz, annak érdemes követnie Hannah Hawes improvizációs streamjeit, és figyelemmel kísérni a munkásságát, ugyanis a tervek szerint hamarosan új szerzeménnyel jelentkezik.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.