Zeneajánló: Camila Knight – No Need To Say Goodbye

Zeneajánló: Camila Knight – No Need To Say Goodbye

Február elején mutatta be legújabb dalát az elektronikus pop egyik feltörekvő csillaga, Camila Knight. A spanyol énekes-dalszerző No Need To Say Goodbye című dala a készülő új lemezének előfutára is egyben.

Bár kis hazánkban talán még nincs nagy követőtábora, a kortárs pop kedvelői számára mindenképpen érdemes figyelmet szentelni Camila Knight munkásságára. Az énekesnő tavaly debütált Uplifted című lemezével, ám nem ült sokat a babérjain, idén februárban már új dallal örvendeztette meg rajongóit.

A No Need To Say Goodbye című dal elektronikus pop szólamait indie-elemekkel fűszerezi a spanyol énekes-dalszerző, aki saját számainak zenéjét és szövegét is maga írja. Az új mű témájában egy párkapcsolati krízist dolgoz fel, ahol, bár elérhető közelségbe került a kapcsolat lezárása, a szituációt átszövi az optimizmus, hogy hamarosan jobbra fordulhat a helyzet. A szintetizátor-játékkal alátámasztott fülbemászó dallamból szintén ez a bizakodó dinamika köszön vissza, amire ráerősít Camila kedves hangszíne is.

Mivel a dal nem titkoltan egy készülő új lemez első publikált száma, így akinek elnyerte tetszését, nem kell sokat várnia a folytatásra. Camila Knight egyébként gyakran tart zenei streameket Twitch-csatornáján, ahol saját dalai mellett számos ismert dalt is meghallgathatunk előadásában.

November óta működik az osztrák fővárosban Ausztria egyik legmodernebb rehabilitációs központja. A centrumban a világ húsz legjobb robotizált terápiás eszköze segíti az agyvérzésen átesettek, sclerosis multiplexes betegek és traumás gerincsérültek mozgásszervi rehabilitációját, jelentősen növelve a fizioterápia hatékonyságát.

A görög Olympiakosz elleni Konferencia-liga playoff jelentette a végállomás a Ferencváros labdarúgócsapata számára, miután az athéni meccs utána a Groupama Arénában rendezett visszavágón is 1-0-ás vereséget szenvedett.