Zeneajánló: Camila Knight – No Need To Say Goodbye

Zeneajánló: Camila Knight – No Need To Say Goodbye

Február elején mutatta be legújabb dalát az elektronikus pop egyik feltörekvő csillaga, Camila Knight. A spanyol énekes-dalszerző No Need To Say Goodbye című dala a készülő új lemezének előfutára is egyben.

Bár kis hazánkban talán még nincs nagy követőtábora, a kortárs pop kedvelői számára mindenképpen érdemes figyelmet szentelni Camila Knight munkásságára. Az énekesnő tavaly debütált Uplifted című lemezével, ám nem ült sokat a babérjain, idén februárban már új dallal örvendeztette meg rajongóit.

A No Need To Say Goodbye című dal elektronikus pop szólamait indie-elemekkel fűszerezi a spanyol énekes-dalszerző, aki saját számainak zenéjét és szövegét is maga írja. Az új mű témájában egy párkapcsolati krízist dolgoz fel, ahol, bár elérhető közelségbe került a kapcsolat lezárása, a szituációt átszövi az optimizmus, hogy hamarosan jobbra fordulhat a helyzet. A szintetizátor-játékkal alátámasztott fülbemászó dallamból szintén ez a bizakodó dinamika köszön vissza, amire ráerősít Camila kedves hangszíne is.

Mivel a dal nem titkoltan egy készülő új lemez első publikált száma, így akinek elnyerte tetszését, nem kell sokat várnia a folytatásra. Camila Knight egyébként gyakran tart zenei streameket Twitch-csatornáján, ahol saját dalai mellett számos ismert dalt is meghallgathatunk előadásában.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.