Szombaton tartják az idei Jégpályák Éjszakáját

Szombaton tartják az idei Jégpályák Éjszakáját

Több tucat helyszín csatlakozott az idén hetedszer megrendezendő Allianz Jégpályák Éjszakájához. Január 7-én az ország több pontján színes programkínálattal várják a korcsolyázni vágyókat.

Az idén is jelentős érdeklődés övezi az Allianz Jégpályák Éjszakáját, amelyet immár hetedik alkalommal rendeznek meg. 2023 január 7-én hatalmas jeges buli várható, az eseménysorozathoz az ország számos részéről már több tucat jégpálya csatlakozott. A résztvevő helyszínek meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel, zenével és gazdag programokkal várják az érdeklődőket.

A kiemelt helyszín nem meglepő módon a budapesti Városligeti Műjégpálya lesz, ahol egészen éjfélig lehet majd korcsolyázni, és ki lehet próbálni a kapura lövést, lesznek ügyességi feladatok, Kahoot! kvízjáték, Xbox és VR-élmény is. Értékes nyeremények is gazdára találnak. A program részeként kitelepül a Rádió1, 17 és 20 óra között Cooky Mix és kívánságműsor szól majd.

Győrben, Veszprémben és Miskolcon is kiemelt programok várják a szórakozni vágyókat.

Január hetedike egyben a Magyar Jégkorong Napja, ennek keretében a legkisebbek ismét játszanak a Városligeti Műjégpályán a népszerű utánpótlástornán. Az U8-as és U10-es Utánpótlás Bajnokság névadó szponzora a hazai McDonald’s. A két korcsoportban 108 csapat jelentkezett az ország minden tájáról, vagyis ezernél is több gyermek mutathatja meg magát az eseményen. A délelőtt kezdődő mérkőzések mellett érdekes programok, játékzóna és izgalmas aktivitások várják a jövő reménységeit. 

Szoboszlai Dominik és Nagy Zsolt is betalált a Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen, így a magyar labdarúgó válogatott két győzelemmel nyitotta a 2024-es évet.

Csökkenő forgalom mellett pluszban fejezte be e hetet a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető részvények felemás eredménnyel zárták a kereskedést.