Dél-Amerikai vb-győztesre számíthatunk a hazai nyereményszorzók alapján

Dél-Amerikai vb-győztesre számíthatunk a hazai nyereményszorzók alapján

A szerencsejáték szolgáltatók által meghatározott szorzók alapján öt korábbi világbajnok országnak van a legnagyobb esélye most is elhódítani a trófeát.

Az ötszörös világbajnok Brazília számít a vasárnap kezdődő katari labdarúgó-világbajnokság legnagyobb esélyesnek a Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján. Mögötte egy másik dél-amerikai ország, Argentína, majd a címvédő francia csapat következik. A komoly esélyesek közé még Anglia, Spanyolország és Németország került be – a Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció tájékoztatása alapján.

A brazilok győzelme 4,60-as oddsszal fogadható, az argentinok elsősége pedig 6,00-ás oddsszal.

Az esélyesek top tízes listájára, a két dél-amerikai együttes mellett csupa európai került fel: Franciaország (6,50), Anglia (8,25), Spanyolország (8,50), Németország (10,00), Hollandia (12,00), Portugália (13,50), Belgium (15,00) és Dánia (26,00). Így a győztes kontinensre vonatkozó fogadási eseményen Európa nyereményszorzója a legalacsonyabb (1,33), megelőzve Dél-Amerikáét (2,90) – más kontinensről érkező vb-győztes óriási meglepetésnek számítana.

Az előzetes erősorrend első tizenkét helyezettje közül Belgium, Dánia, Hollandia, Horvátország és Portugália még nem nyert világbajnokságot. A mezőnyből rajtuk kívül még 19 csapat így van ezzel. Ha valaki arra számít, hogy a katari torna győztese első alkalommal nyer vb-t, tétjének háromszorosát is megnyerheti a Tippmixen és a Tippmixprón.

Új stratégiát próbál ki a városi galambokkal szemben az osztrák főváros: ellenőrzött körülmények közé tereli őket, hogy könnyebben tudják szabályozni a populációt. A beteg madarakat kezelik, hogy javuljon az állomány egészségi állapota.

A kényelmesebb és gyorsabb vásárlás érdekében – mivel a tranzakciók 60 százalékát már bankkártyával végzik az ügyfelek – a BKK jegy- és bérletautomata-hálózatának egy része decembertől készpénzmentessé válik. A készülékek üzemeltetése ennek köszönhetően még kiszámíthatóbb és üzembiztosabb lesz.