Zeneajánló: Emmy Law – Sing Me To Sleep

Zeneajánló: Emmy Law – Sing Me To Sleep

Október elején jelentkezett legújabb kislemezével Emmy Law. Az új dalok tekintetében igencsak termékeny előadó ezúttal egy lassú, bensőséges témával rukkolt elő.

Az indie pop stílusban alkotó énekes-dalszerző Emmy Law legújabb dala októberben jelent meg. A Nashvilleben élő amerikai előadó több hangszeren is magas szinten játszik, a Sing Me To Sleep esetében a gitárra esett a választás.

A dal egy romantikus mű, Emmy saját elmondása szerint évekkel ezelőtt kezdte el, de nemrég készült el a végleges változat. A szám két emberről szól, akik a hétköznapok viszontagságai és kihívásai közepette is vigaszt és stabilitást tudnak nyújtani egymásnak.

A témából adódóan egy bensőséges, lassú dalt hallgatunk, ahol Emmy is megcsillogtathatja tehetségét, tiszta és őszinte hangszínét. Az akusztikus gitár végig tökéletes kísérője az éneknek, békés, megnyugtató összképet kölcsönöz a dalnak. A fiatal énekesnő egyébként is előszeretettel nyúl érzelmesebb témákhoz, zene is szöveg tekintetében egyaránt. A Sing Me To Sleep egy házibuliban tökéletes lassúzós szám lenne.

Emmy Law termékeny alkotónak számít, valószínűleg még az idei év hátralévő részére is tartogat valamit a tarsolyában. Munkásságát a Twitch-csatornáján is lehet követni, ahol rendszeresen jelentkezik élő streamekkel.

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.