Már a Maldív-szigetekre is jár a Wizz Air

Már a Maldív-szigetekre is jár a Wizz Air

A magyar tulajdonú fapados légitársaság – leányvállalata révén – egy újabb egzotikus úti célt vett fel a hazánkból elérhető desztinációk listájára.

A Wizz Air leányvállalata, a Wizz Air Abu Dhabi a napokban elindította első járatát az álomszép Maldív-szigetekre. Azok számára, akik szeretnék felfedezni a káprázatos szigetvilágot, az új útvonal megfizethető utazási lehetőségeket kínál a Közép- és Kelet-Európából érkező utasok számára is, akik Abu-Dzabiból repülhetnek az úti célra.

Az Indiai-óceánon elhelyezkedő Maldív-szigetek már régóta az utazni vágyók kedvence, köszönhetően festői környezetének, a fehér homokos partoknak és a színpompás zátonyoknak. A számtalan lagúnával, kókuszpálmákkal és gyönyörű zátonyokkal büszkélkedő, különféle tarka tengeri élőlényekkel teli sziget csaknem 1200 kis korallszigetből és homokos partból áll, és a mindennapoktól távol eső élményeket kínál.

A Wizz Air Adu Dhabi Maléba tartó járata októberben hetente négyszer, kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap indul Abu-Dzabiba, novemberben heti hatszor, decembertől pedig naponta üzemel majd. A jegyek megvásárolhatóak a wizzair.com weboldalon és a légitársaság mobilapplikációja segítségével, már 42000 forinttól.

Nem meglepő, hogy a Maldív-szigetek egyre népszerűbb úti cél, hiszen ideális hely a kikapcsolódáshoz, az önfeledt pihenéshez és a feledhetetlen pillanatokhoz. Izgatottan vártuk ennek a trópusi úti célnak a megnyitását, hiszen az elindításával nemcsak világszínvonalú és megfizethető repülési élményt tudunk kínálni, de új utazási lehetőségeket is megnyitunk valamennyi utasunk számára – nyilatozta az új járat indítása kapcsán Michael Berlouis, a Wizz Air Abu Dhabi ügyvezető igazgatója.

Januárhoz képest 8 százalékkal több hirdetést adtak fel a tulajdonosok és ingatlanközvetítők. Az eladó lakások és házak kínálata 146 ezerre bővült. Országrészenként eltérő mértékű az emelkedés.

Várhatón év végére készül el az osztrák főváros egyik legfontosabb kerékpáros útvonala, a holland mintára újjáépítendő út még ausztriai léptékben is minőségi ugrást jelent majd. A bécsi főpályaudvart a belvárossal összekötő kerékpárutat, az Argentinierstraßét évente több mint egymillióan használják.