Akár már ételrendelés közben is támogathatjuk a bajba jutott ukránokat

Akár már ételrendelés közben is támogathatjuk a bajba jutott ukránokat

Jelentős adománnyal, 1,5 millió euróval támogatja a Wolt az Ukrajnában kialakult háborús helyzetben tevékenykedő segélyszervezeteket.

A Wolt mélyen elszomorítónak találja az Ukrajnában kialakult háborús helyzetet, különösen azért, mert az ezt előidéző lépések ellenkeznek azokkal az értékekkel, amelyeket a 23 országban jelenlévő vállalat képvisel. Ezért több olyan intézkedést is hoztak, amelyekkel az ukrán válsághelyzetben érintetteket támogatni tudják, mert az együttérzés már nem elegendő: cselekvésre van szükség.

A Wolt 1 millió eurót adományoz olyan humanitárius segélyszervezeteknek, amelyek nagy tapasztalattal rendelkeznek a segítségnyújtásban, ezen kívül a munkatársaitól származó adományokat a cég kiegészíti azonos összegben félmillió euróig.

Magyarországon a Wolt applikációban a felhasználók számára is megnyílt a lehetőség, hogy közvetlenül támogassák az UNICEF munkáját. Kiválaszthatják, hogy 500, 1000, 2500, 5000 vagy 10000 forint értékben szeretnének adományt küldeni. A leírásban azt is fellelhető, hogy melyik összegből mit tud fedezni az UNICEF.

A vállalat arra buzdít mindenkit, hogy álljon ki a béke, a szabadság és az egymás iránti tisztelet mellett. Arra kérnek mindenkit, hogy ha lehetősége van rá, segítsen az ukrán és kárpátaljai menekülteken.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.