Pónya Sára utazhat az olimpiára

Pónya Sára utazhat az olimpiára

A sífutó eredetileg vasárnap utazott volna, azonban pozitív koronavírus-teszt miatt sem ő, sem a sífutók szövetségi kapitánya, Szőcs Emőke nem tudott útra kelni.

A sífutó Pónya Sára pénteken elutazhat a pekingi olimpiára, miután a múlt héten pozitív koronavírusteszt miatt otthon kellett maradnia.

Kónya Bálint, a sífutók delegációvezetője pénteken elmondta, hogy Pónya megszerezte az utazáshoz szükséges negatív tesztszámot, ezért Budapesten péntek délután gépre szállhat, és kínai idő szerint szombaton este érkezik meg a helyszínre.

A Honvéd Zalka SE sífutója egy számban érdekelt az olimpián: csütörtökön a klasszikus stílusú 10 kilométeren.

A komoly üzleti befektetés mellett életeket hivatott menteni a LAMEA Sandwich Corner által indított kriptovaluta. A tokennel az innsbrucki székhelyű szendvicsező minden éttermében lehet már fizetni, a vállalat célja pedig az, hogy az emberek tudatosan vásároljanak és a termékek összetevőire nagyobb figyelmet szenteljenek világszerte.

Látványos munkafázissal érkezett újabb szakaszához a Lánchíd felújítása: a szakemberek augusztus 11-én elkezdték lebontani a budai toronydarut, és napokon belül befejezik az ideiglenes rakpartlezárást szükségessé tevő munkákat is.