Vizslakölyök költözhet be digitális pénztárcánkba

Vizslakölyök költözhet be digitális pénztárcánkba

2022 első új magyar kriptovalutája a BabyVizsla. Egy giga-kriptovalutát másolva indult az új kutyás fizetőeszköz.

A legnépszerűbb magyar token, a Hungarian Vizsla Inu inkubátor programjában született meg a BabyVizsla nevű kriptovaluta.

2022. január 5-én vált elérhetővé a nagyközönség számára. A tervek szerint 2 hetes tesztfázissal indult volna a BabyVizsla, viszont az emberek kikémlelték és már az első órában több mint 500 százalékot növekedett, a kereskedés pedig hamar 40 millióra növekedett – nyilatkozta Szabó Krisztián, aki testvérével, fiatal informatikusokkal és a HVI csapat támogatásával hozta létre a digitális fizetőeszközt.

A token célja hasonló mint a HVI-nek, azaz befektetési és jótékonysági token. Árvaházakat és gyermekotthonokat szeretnénk megsegíteni. Mindent megteszünk azért, hogy felkerüljünk az altcoin világ térképére. Aktívak vagyunk, viccesek és támogatóak, több éves tapasztalattal – fűzte hozzá Szabó Krisztián, aki azt is elárulta, hogy a Baby Vizsla összes tokenmennyisége 50 ezermilliárd. A holder reward, azaz jutalom pedig nem kevesebb mint 7 százalék, és a nagytestvér HVI-bek kerül kiosztásra.

Elon Musk útján

A név alapján arra lehet következtetni, hogy párhuzam van a BabyVizsla és a BABYDOGE coinok között, aminek Elon Musk az egyik legnagyobb rajongója. Közösségi médiás posztjaival rendszeresen mozgatja az árfolyamot, hatalmas emelkedést elérve.

Valóban a DOGE után a BABYDOGE is világszenzáció volt. Hasonló projekt miatt nem akartunk elszakadni a HVI által képviselt értékektől és valóban nálunk is fontos szerepet játszik a trend és divat. Szeretik nagyon külföldön ezeket a neveket és akkor már meg is volt a kapcsolat. A BABYDOGE indulása után 6 hónappal már sokmillió százalékos növekedésen ment át, fura azt mondani, hogy valójában egy fél éves token. Hasonló mértékekben reménykedünk mi is – ismertette Szabó Krisztián.

Gyerekeken segítenének

A BabyVizsla jótékonysági kriptovalutaként a forgalmi jutalékok egy jelentős részét jó célra szeretné fordítani.

„Szeretnénk élményeket és programokat szervezni, amelyekkel olyan lehetőségeket biztosítanánk a rászoruló gyermekeknek, amilyenekre egyébként sajnos nincs lehetőségük. Karácsonyi, nyári és egyéb programok, kívánságok teljesítése, emellett olyan fejlesztés, amely összekapcsolja az állattulajdonosokat baráti közösségek kialakításával” – árulta el az alapító.

Emellett a fő céljuk, hogy a tokenüket minden releváns digitális tőzsdén jegyezzék, mert a magas holderszám magas tranzakciós értéket generál, és ez létrehozza az alapjukat az árvák megsegítésére.

A nagy vizsla mellett a vizslakölyök

A BabyVizsla létrehozásában az eddigi legnagyobb magyar kriptovaluta-sikertörténet, a Hungarian Vizsla Inu is segédkezett.

Az inkubációs projektek időben eltolva folynak, hogy az egyes projektek sem egymás elől ne vegyék el a figyelmet, illetve teljes támogatást kaphassanak. Óriási a siker, a CryptoChip (BVC) már a Coinmarketcap és az IndoEx tőzsde is listázta és brutálisat emelkedett. Tervek szerint a BabyVizsla is hasonló utat fog bejárni és egymást döntögetik majd a rekordok – osztotta meg gondolatait mondta Kádár Dániel, a Hungarian Vizsla Inu gazdasági és jótékonysági menedzsere.

Új albummal jelentkezett a tunéziai származású progresszív metal zenekar, a Myrath. A március 8-án megjelent Karma a műfajon belül is új szintre emeli a Myrathra jellemző egyedi zenei világot.

Március első szombatján esős idő várta a negyedik alkalommal megrendezett KEK Run résztvevőit. A 15. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája keretében Budapesten megszervezett nyílt futóversenyen a csapadékos és hűvös idő ellenére is több százan mérték össze erejüket egymással, és saját magukkal. Élménybeszámoló következik.

Bár kedden rekordot döntött a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX végül veszteséggel fejezte be a nemzeti ünnep miatt rövidebb kereskedési hetet.