Juhbeles bécsi virsli és hazai borok nélkül nincs szilveszteri buli

Juhbeles bécsi virsli és hazai borok nélkül nincs szilveszteri buli

Érdemes tisztában lenni a boltok nyitvatartásával, és a szilveszteri buli kellékeit is javasolt a nagy roham előtt beszereznünk, így például az olyan slágertermékeket, mint a virslit, az alkoholos italokat vagy a lencsét.

Szilveszter előtt érdemes megtervezni a bevásárlást annak érdekében, hogy minél hatékonyabban beszerezhessük a szükséges kellékeket. Nagy segítségünkre lehet ebben, ha előre kiválogatjuk a termékeket az online is elérhető katalógus segítségével.

Idén is a szokásos slágertermékek iránti megnövekedett érdeklődésre számít az áruházlánc, így a virsli, a lencse és az alkohol iránt, amelyek hagyományosan a legfontosabb élelmiszerek az újévi ünnepléskor. A korábbiakhoz hasonlóan széles kínálattal várják vásárlóikat, így többek között elérhető választékukban a baromfi-, pulyka- és sertésvirsli, valamint az olyan sertésvirsli változat is, amelyet marhahússal együtt készítenek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ebben az esetben is fontos az ár-érték arány, valamint nagy az érdeklődés a klasszikus, juhbeles bécsi virslik felé.

Az Auchan tapasztalatai alapján az áruházlánc vásárlói kimondottan szeretik a hazai borokat, a forgalom 97 százalékát adják a magyar termékek. Ennek érdekében több mint 1200 borral és pezsgővel várja a látogatókat, amelyek közül 81 nemzetközi versenyen elismert, díjnyertes bor. A szupermarketlánc erősen támogatja a hazai termelőket, és több mint 110 magyar borászattal áll kapcsolatban.

Mindenképpen érdemes időben gondolni a szilveszteri bevásárlásra, és nem az utolsó percre hagyni. Aki pedig mégis szeretne az év utolsó napján is vásárolni, annak érdemes megnézni a nyitvatartást, mivel a legtöbb bolt a megszokotthoz képest hamarabb bezár. Sokan január elsején, szombaton zárva lesznek.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.