Idén is népszerű karácsonyi ajándék a szállodai utalvány

Idén is népszerű karácsonyi ajándék a szállodai utalvány

Sokszor komoly fejtörést okoz, hogy mi kerüljön a fa alá. Azonban egyre nagyobb divat lett élményt, azon belül is nyaralást ajándékozni szeretteinknek.

Közeleg a karácsony és igyekszünk olyan ajándékot választani a szeretteinknek, ami kifejezi szeretetünket és örömet is okoz annak, akit meglepünk vele. Ez azonban nem mindig könnyű feladat, sokaknak nem kevés fejtörést okoz, hogy mivel lepje meg családtagjait. Egyre többen szeretnek élményt, vagy akar nyaralást adni ajándékba, ugyanakkor a koronavírus-járvány idején ez sem annyira könnyű feladat.

Úgy gondolom, hogy a mai kihívásokkal teli, rohanó világunkban a legnagyobb ajándékok azok a meghitt, vidám pillanatok, melyeket szeretteinkkel tölthetünk és azok a csodaszép élmények, melyek táplálják a lelkünket. Láthatóan vendégeink is hozzám hasonlóan vélekedhetnek, mert idén sokkal szívesebben vásárolnak ajándékutalványt, mint a korábbi években, hogy pihenést, felfrissülést és közös élményeket ajándékozzanak a párjuknak vagy a családjuknak – ismertette Klemm Balázs, a magyarországi és székelyföldi szállodákat üzemeltető cégcsoport, a Hotel & More Group vezérigazgatója.

Persze, sokszor hallom azt a kérdést is, hogy mivel lepjem meg azt az embert, akinek mindene megvan vagy mivel jutalmazzam a kollégáim, ügyfeleim hűségét? Erre én mindig azt mondom, hogy mivel mással, mint élménnyel, például az utazás és a wellness élményével – egészítette ki a szakember.

A Hotel & More Group vezérigazgatója hozzátette: az ő cégük is kínál szállodai ajándékotalványokat, amelyek gyorsan, egyszerűen, csupán pár kattintással online megrendelhetőek, még akár utolsó pillanatban, akár szenteste napján is. E-mailben könnyen tovább is küldhetőek, de kinyomtatva borítékolhatóan szép ajándékok lehetnek.

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.