Nemzetközi tőzsdén a magyar vizsla

Nemzetközi tőzsdén a magyar vizsla

Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora tőzsdén, mint amire augusztus 23-án felkerül a Hungarian Vizsla Inu. A digitális pénzzel való kereskedés lehetősége hamarosan 2 millió új felhasználó számára nyílik meg a Hotbit nevű nemzetközi kriptotőzsdén. A hirtelen jött hatalmas érdeklődés máris meglátszik az árfolyamon: néhány nap alatt 400 százalékkal emelkedett a HVI.

Bejelentették, hogy a világ egyik vezető kriptotőzsdéje, a Hotbit is hamarosan listázza a Hungarian Vizsla Inu-t. Ennek a nemzetközi tőzsdének 2 millió felhasználója van, akik naponta átlagosan 400 millió dollár értékben kereskednek digitális fizetőeszközökkel.

A Hungarian Vizsla Inu augusztus 23-tól lesz elérhető a Hotbiten. A bejelentés hatása azonban máris meglátszik az emberek érdeklődésén: néhány nap alatt 400%-al emelkedett a HVI árfolyama.

A csapatunk számára nagy büszkeség, hogy a Vizsla Inu Token listázásra kerül a Hotbiten. Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora nemzetközi tőzsdén mint ez, így a munkánk elismerésének tekintjük a Hotbit szakértőinek megkeresését – mondta a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója, Gülsen Péter.

A tőzsdei jelenlét hatására az elkövetkezendő időszakban további dinamikus növekedésre lehet számítani a HVI árfolyamában. Az első magyar befektetési és jótékonysági kriptovaluta csapata ugyanis a Hotbit bejelentésével párhuzamosan néhány újítást is hozott. Így például olyan extra lehetőségeket kapnak a felhasználók, mint a HVI lekötése évi 10 százalék tokenkamattal és az egyszerűbb azonnali kereskedés.

Bízunk benne, hogy hamarosan további nemzetközi kriptotőzsdék is listáznak majd minket. Ezek minél nagyobbak, annál nagyobb befolyással vannak az árfolyamra, így elsősorban a TOP3 tőzsde felé kacsintgatunk – tette hozzá Gülsen Péter. 

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.