Saját márkás papucsot, tornazsákot és fürdőruhát is árul a Bécsi Közlekedési Vállalat

Saját márkás papucsot, tornazsákot és fürdőruhát is árul a Bécsi Közlekedési Vállalat

Megújúlt a Bécsi Közlekedési Vállalat, a Wiener Linien rajongóknak szóló ajándéktárgy-kínálata. Színes iskolai felszerelés, a nyári kikapcsolódás kötelező kellékei és az örök kedvenc, a papucs is megtalálhatóak az online shopban és a Közlekedési Múzeum ajándékboltjában.

A Bécsi Közlekedési Vállalat, a Wiener Linien rajongói már évek óta hazavihetik kedvenc járműveiket, vagy éppen a bécsi metróhálózatot modellek, játékok, könyvek formájában vagy egyéb kiegészítők mintájaként. A nagy érkelődésre való tekintettel most új ajándéktárgyakkal bővült a kínálat.

Járműkedvelő iskolásoknak például a közlekedési hálózat színes térképével díszített úgynevezett Schultütét (ebben az óriástölcsérben kapják az elsősök az iskolakezdéshez szükséges felszerelést, ajándékokkal és némi édességgel kiegészítve), irattartó mappát, tolltartót vásárolhatnak a szüleik. Újdonság az A5-ös jegyzetfüzet, a járműves matricák és etikettek, és a lemosható papírból és műanyag felhasználása nélkül készült kártyatartó is.

Nyaraláshoz a Wiener Linien szintén térképes dizájnnal ellátott törölközőt, legyezőt, vízhatlan táskát és újrahasznosított műanyagból készült napszemüveget kínál, a visszafogottabb minta kedvelői ezen kívül elegáns kék-fehér fürdőruhát és fürdőnadrágot is választhatnak. Az ezekhez remekül passzoló nagy kedvenc, a Wiener Linien színeiben pompázó piros-fehér strandpapucs megújult külsővel és egy pamut tárolózsákkal tér vissza.

A teljesség igénye nélkül találhatunk még itt vonatos vászontáskát, térképes maszkot, fényvisszaverős ruhadarabokat, lego-járműveket, étkészletet, és villamosos karácsonyfadíszt is. Az ajándékokat a Közlekedési Múzeum boltjában vagy online, a Wiener Linien honlapján lehet megvásárolni.

Hirdetés

Átvenné a Budapesten bezáró posták többségét a világ egyik legnagyobb független postai és üzleti szolgáltatási hálózata. A Mail Boxes Etc. szerint ez jó lehetőség lehet mindkét vállalat számára a piaci pozíciójuk erősítésére, miközben az érintett hivatalok közszolgálati státusza továbbra is biztosított lenne.

Magyarországon évente 8-10 ezer embert diagnosztizálnak tüdőrákkal. A tüdődaganatoknál az egyik fő kezelési lehetőséget a kemoterápia jelenti, azonban eddig nem volt arra módszer, hogy megállapítsák, az egyes betegeknek melyik szer a leghatékonyabb. Mostanáig.

Az utasok visszatérésével párhuzamosan fokozatosan bővül a Budapest Airport hosszú távú járathálózata is; Dél-Korea nemzeti légitársasága, a Korean Air a téli menetrendben heti két közvetlen járatot indít Budapest és Szöul között.