A Liu testvérekkel hódít a magyar szurkolói élménytechnológia

A Liu testvérekkel hódít a magyar szurkolói élménytechnológia

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang, magyar olimpiai bajnok, világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók a SportTech Hungary Program nagyköveteiként támogatják a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ startup külpiaci terjeszkedését. A testvérpár nemzetközi kapcsolatrendszerével és az ázsiai piacot ismerve, széleskörű tudásával segíti a hazai sporttechnológiai innovációt.

A magyar, szurkolói élménytechnológiát fejlesztő cég a SportTech Hungary Program résztvevőjeként keres külpiaci lehetőségeket a Liu testvérek mentorálásának köszönhetően. A ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ lehetőséget ad a szurkolóknak, hogy képekkel és üzenetekkel bátorítsák kedvenc sportolóikat a világ bármely pontjáról, akár több ezer kilométeres távolságból. Az elkészült fotókat valós időben posztolhatják a rajongók a pálya melletti, lelátók feletti LED kijelzőkre és a közösségi médiában egyaránt.

Az elmúlt 30 hónapban 250 sporteseményen vettünk részt és több mint 110,000 szurkolónak szereztünk örömet. 19 különböző sportágban és 11 országban vagyunk jelen a megoldásunkkal, így kijelenthetjük, hogy Magyarországon már aktívan használják a szolgáltatást, ami szintén elmondható Európára is. Az amerikai piacot egy hónapja nyitottuk meg, ahol már több csapattal tárgyalunk arról, hogy a szolgáltatásunk elérhető legyen a meccsnapokon mind a helyszíni, mind a távoli szurkolók számára” – részletezte Vecsernyés Tamás, a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ innovatív vállalkozás ügyvezetője.

A világbajnok gyorsasági motorversenyző, Talmácsi Gábor motorsport specifikus üzleti tanácsadóként csatlakozott a Seyu Solutions csapatához és Dzsudzsák Balázs is tanácsokkal segítségi a startup-ot nemzetközi labdarúgásban szerzett tapasztalatával. Hanga Ádám közreműködésével a Seyu szolgáltatása a német kosárlabda első osztályban, a Basketball Löwen Braunschweig csapatánál debütált a Bundesliga-ban a SportTech Hungary Program keretében, mellyel egy időben Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang is az innováció mellé állt.

,,A januári Európa-bajnokságon már sikerült együtt dolgoznunk a Seyu-val, ami nagyon jól sikerült, így reméljük, hogy sok ilyen együttműködésünk lesz még a jövőben. A cég által fejlesztett szurkolói élménytechnológia közelebb hozza a rajongókat a versenyzőkhöz, ami óriási motivációt tud adni minden sportolónak. Nagy erőt ad számunkra is, mikor a kivetítőkön láthatjuk családtagjainkat és a barátainkat. Komoly esély van rá, hogy a 2022-es olimpián már a ‘Seyu – Együtt a győzelemért!’ szurkolói képeit és üzeneteit láthatjuk majd a lelátók feletti LED kijelzőkön” – mondta Liu Shaolin Sándor, magyar olimpiai bajnok, világbajnok, Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó.

A SportTech Hungary Program a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM), a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség (HEPA), az Eximbank, és a Startup Campus Inkubátor együttműködése során született meg. A kezdeményezés Vincze Ottó vezetésével nemzetközileg is példaértékű állami, piaci és sportolói összefogással jött létre azért, hogy a magyar sporttechnológiai vállalkozások exporttevékenységét ösztönözze és új karrierutakat nyisson meg a világszinten is sikeres sportolók számára. A programba beválogatott cégek termékeiket a nemzetközi piacra fejlesztik és világszerte innovatív megoldásokat tudnak biztosítani a sport iparág számára.

,,Nagy fantáziát látok a SportTech Hungary Programban és nagyon fontosnak tartom a küldetését, a magyar innovációk fejlesztését. A Seyu-val való közös munka során a verseny után néztük vissza azt a sok pozitív üzenetet, amit a szurkolóktól kaptunk, mely nagyon fontos löketet adott számunkra az elkövetkező versenyeinkhez” – nyilatkozta Liu Shaoang, olimpiai, világ- és Európa-bajnok gyorskorcsolyázó.

A borítókép forrása: Startup Campus

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.