Közel 21 000 négyzetméternyi bérbeadás zajlott le Budapesten

Közel 21 000 négyzetméternyi bérbeadás zajlott le Budapesten

Az Immofinanz magyarországi portfóliójában az elmúlt időszakban közel 21 000 négyzetméternyi bérleti szerződéskötés- és hosszabbítás zárult sikeresen. Így jelenleg a vállalat legtöbb hazai irodaháza teljes bérbeadottsággal működik

2021 első negyedévében Magyarországon a vállalat közel 5 000 négyzetméteren kötött új szerződést, és 16 000 négyzetméteren pedig meglévő bérleti szerződéseket hosszabbított a budapesti irodaházaiban. Az összesen 21 000 négyzetméterre vonatkozó sikeres szerződéskötések egyik fontos tényezője, hogy a vállalat rendszeresen felméri a bérlői igényeket és visszajelzéseik alapján folyamatosan új szolgáltatásokat vezet be az ügyfelek további kényelmét szolgálva. A bérlők maximálisan elégedettek a myhive adta plusz szolgáltatásokkal és kényelmi funkciókkal. A vállalat a járvány során minden támogatást és intézkedést megtett annak érdekében, hogy az irodaépületek üzemeltetése a bérlők részére zökkenőmentesen folytatódjon.

A myhive Thirteen | Globe irodaház fő – állami szférában működő – bérlője közel 11 500 négyzetméteren hosszabbította meg bérleti szerződését. A myhive Greenpoint 7 irodaház egy fejlesztő céggel bővült, ugyanitt egy – állami szektorban működő – meglévő ügyfél 3 000 négyzetméteren hosszabbított. Mindkét myhive épület bérbeadottsága 100 százalékos lett. A Dél-Pesten található Office Campus két meglévő bérlője szintén szerződést hosszabbított közel 1 500 négyzetméteren.

Az elmúlt hónapban a myhive Haller Gardens irodaházat több új bérlő is székhelyéül választotta, ezzel összesen 4 500 négyzetméterrel növekedett a bérbe adott területek nagysága. A különböző területen működő – például gyógyszerészeti, élelmiszer-csomagolással vagy járműgyártással foglalkozó – cégek a teljesen megújuló irodaépületet a látványterveknek, illetve a bérlői igényekhez alkalmazkodó új myhive szolgáltatásoknak köszönhetően választották ki. „A rendkívül rugalmas irodakoncepciónk maximálisan igazítható az ügyfelek igényeihez. Bérlőink akár havonta is eldönthetik, hogy növelni vagy csökkenteni akarják-e a bérelt irodaterületet. Emellett a bérleti idő is rugalmasabb, akár egyetlen napra vagy hónapra is lehet íróasztalt bérelni” – mondta Nagy Viktor a vállalat magyarországi működésért felelős vezetője. „Ezekkel a megoldásokkal az induló vállalkozások és a szabadúszók is megtalálhatják az ideális irodájukat, miközben minden olyan szolgáltatást is megkapnak, amelyet eddig csak nagyobb cégek élvezhettek az irodaházakban.

A bérlőkkel való kapcsolattartást támogató myhive app által mostantól lehetőség lesz az új myhive-szolgáltatásokat még egyszerűbben igénybe venni: irodaterületek, tárgyalótermek, vendégparkolók spontán foglalására, valamint ételrendelésre és fizetésre is.

A borítókép forrása: Immofinanz

Magyarország 20 évvel ezelőtt csatlakozott az Európai Unióhoz. A csatlakozás évfordulóját évek óta futóversennyel ünneplik Budapesten, a rendezvényév évre rengeteg embert mozgat meg. A 20 kilométeres távot egyéniben és csapatban is teljesíteni lehetett.

Idén is közel háromszáz bor szállt ringbe a Budapest Airport bora címért. A második alkalommal kiírt verseny öt győztesét a vállalat a legfontosabb partnereivel közösen, vakkóstolás keretében választotta ki.

A magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya kihirdette azt a 26 játékost, akik készülhetnek a nyári, németországi labdarúgó Európa-bajnokságra. Marco Rossi öt tartalékot is megnevezett.