A BKK a munkavállalók igényei alapján változtatja a 200E járat menetrendjét

A BKK a munkavállalók igényei alapján változtatja a 200E járat menetrendjét

2021. április 3-tól a 200E autóbuszok már nemcsak hétköznap, hanem hétvégén is betérnek a Cargo City raktárhoz. A járatok a munkaidőhöz igazodva ejtik útba a Liszt Ferenc Airport területén található logisztikai központot.

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőt��rre közlekedő 200E bizonyos járatai hétköznapokon már 2020. január óta érintik a repülőtér területén a közelmúltban átadott logisztikai központot, a Cargo City teherárubázist. A logisztikai központ területe és forgalma folyamatosan bővül, így a munkavállalók részéről igény merült fel a Cargo City területét érintő autóbuszközlekedés bővítésére.

Annak érdekében, hogy a munkahelyekre a logisztikai központ dolgozói közösségi közlekedéssel is be tudjanak járni, a BKK 2021 áprilisától a Cargo City kiszolgálását hétvégenként is biztosítja. A tényleges utasforgalomhoz, valamint kimondottan a jellemző munkakezdéshez és befejezéshez igazodva a 200E járatok menetrendje hétköznap is módosul. A betérő járművek kijelzőjén a Liszt Ferenc Airport 2 célállomás mellett a Cargo City feliratot is feltüntetik.

A Cargo City-t kiszolgáló 200E járatok április 3-ától érvényes menetrendje megismerhető a BKK honlapján: bkk.hu/menetrendek. Utazástervezéshez továbbra is érdemes a BKK FUTÁR alkalmazást használni.

A borítókép forrása: Nyirő Simon / BKK

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.