Az idei évben is elindul a Liftup startup program

Az idei évben is elindul a Liftup startup program

2020 után immár másodszor kerül megrendezésre Liftup startup program. A több hetes ingyenes online workshop-sorozat a jövő vállalkozói vértezit fel hasznos tudással és készségekkel.

StartITUp Győr idén is megszervezi a LiftUp elnevezésű ingyenes vállalkozásösztönző workshop-sorozatát. A program célja a fiatalok ösztönzése saját vállalkozásuk elindítására, fejlesztésére, illetve kiemelkedő üzleti lehetőségekkel rendelkező projektek felkarolására. A programsorozaton keresztül a jövő fiatal vállalkozói elméleti, gyakorlati és praktikus tudásra tehetnek szert, és az így megszerzett ismereteiket saját vállalkozásuk indításakor kamatoztatni tudják.

A LiftUp program során szakmai támogatást kapnak a résztvevők ötleteik megvalósításához, a csapatok kialakításához, üzleti terv elkészítéséhez és a célpiac meghatározásához.  A workshopok során megtanulhatják a piac szegmentálását, az üzleti modell felépítését, valamint a prezentálás technikáit.

A program végére a validált üzleti ötletet és pitch deck-et egy záróesemény keretében prezentálhatják a fiatalok egy szakmai zsűri előtt. 

Jelentkezni március 19-ig lehet ezen a linken.

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.