A házhozszállítás az újabb lezárás alatt is működik

A házhozszállítás az újabb lezárás alatt is működik

A március 8-án életbe lépő járványügyi intézkedések és korlátozások felkészülten érték a Woltot és a vele kapcsolatban álló éttermeket. A házhozszállítás továbbra is engedélyezett, ráadásul biztonságos és megbízható is, akár készételről, akár bevásárlásról, vagy a nőnapi virágcsokorról van szó.

A koronavírus egy éve meghatározza az életünket, alaposan megváltoztatva mindennapjainkat, szokásainkat. A járvány harmadik hullámának erősödése maga után vonta az újabb szigorításokat, amelyek azonban már felkészülve érték a szolgáltatókat.

A Wolt futárcég az elmúlt időszakban folyamatosan bővítette országos hálózatát, már több, mint 5000 futárral teljesítik a rendeléseket. A kínálatukban közel 3000 étterem érhető el, ahonnan a házhozszállítás az újabb korlátozások idején is folyamatos. Emellett dinamikusan bővül a kisboltok létszáma is, ahonnan a kisebb vagy nagyobb bevásárlásainkat is meg tudjuk rendelni, országosan közel 200 üzlettel állnak kapcsolatban. Bár a törvény lehetőséget ad a virágboltoknak a nőnapi nyitvatartásra, aki nem szeretne a boltokban tömegbe menni, a meglepetés virágcsokrot is megrendelheti már a Wolton keresztül.

Az úgynevezett érintkezésmentes ételkiszállítás – legyen szó akár készételről, akár háztartási bevásárlásról - továbbra is a legbiztonságosabb élelembeszerzési forma, mivel a koronavírus – ahogyan a légúti betegséget okozó kórokozók többsége – cseppfertőzéssel és közvetlen emberi érintkezéssel terjed, a személyes kapcsolat elmaradásával tehát a lehető legkisebbre csökkenthető a fertőzésveszély. Az ételkiszállító Wolt továbbra is lehetőséget biztosít arra, hogy a kiszállítás során az ügyfél ne is találkozzon a futárral.

Mindezek mellett a házhozszállítást végző futárok továbbra is kiemelt figyelmet szentelnek az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásainak maximális betartására: rendszeresen fertőtlenítik a kezüket és a kiszállításhoz használt eszközöket is. Külön felkészítették őket a speciális kézbesítésre éppúgy, mint a hasonló helyzetekben elvárt higiénés óvintézkedések kötelező és rendszeres megtételére.

A borítókép forrása: Wolt

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.