Elindította árértesítő szolgáltatását a Wizz Air

Elindította árértesítő szolgáltatását a Wizz Air

A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő és legzöldebb légitársasága* új funkciót élesített mobilalkalmazásában, amellyel az utasok árértesítőt állíthatnak be az őket érdeklő járatokra.

A regisztrált felhasználók akár öt járatra is bekapcsolhatják az értesítéseket, amelyek automatikusan jelzik a jegyárak változását, így az utasok gyorsan foglalhatnak, ha a kiválasztott járat árai emelkedni kezdenek. Árcsökkenés esetén is hasznos a beállítás, hiszen így az érdeklődők kihasználhatják a Wizz Air egyébként is rendkívül alacsony jegyárait.

Az értesítések beállításához csupán annyit kell tennünk, hogy a Wizz Air alkalmazás letöltése és bejelentkezés után kikeressük a bennünket érdeklő járatokat, és engedélyezzük az „Árértesítés” funkciót. Az applikáció naponta egyszer küld értesítést push üzenetben, majd amint a nyomon követett járat felszállt, az ahhoz kapcsolódó beállítás automatikusan törlődik. A Wizz Air mobilalkalmazása ingyenesen elérhető Android és iOS készülékeken is.

A WIZZ-nél tisztában vagyunk azzal, hogy az utasok a megfizethető járatokat keresik az utazásaik megtervezésekor, ezért is fontos nekünk, hogy az iparág legalacsonyabb viteldíjait kínáljuk. Az applikáció árértesítő funkciója lehetővé teszi a Wizz Air ügyfeleinek, hogy az okostelefonjukra küldött frissítésekkel a lehető leghamarabb értesüljenek a legkedvezőbb ajánlatokról. Tudjuk, hogy az utazni vágyók már javában arról álmodoznak, hova repülnének a korlátozások feloldása után, ezért az új funkció bevezetésével lehetővé tesszük, hogy a lehető legjobb ajánlatok közül válogathassanak nálunk” – mondta Radó András, a Wizz Air szenior kommunikációs menedzsere.