Virtuális séta a PABooks könyvesboltjának nyolcszáz éves falai között

Virtuális séta a PABooks könyvesboltjának nyolcszáz éves falai között

A budai várnegyed szívében, a Bölcs Várban működik a Pallas Athéné Könyvkiadó exkluzív könyvesboltja. Hihetetlennek tűnik, mégis a valóságos találkozás élményét nyújtja a PABooks egyedülálló újdonsága, amely virtuális könyvesbolti sétára hívja az érdeklődőket a régi budai városháza nyolcszáz éves falai közé.

Már önmagukban a technikai adatok is sejtetik, mi mindenre számíthat, aki belefog a felfedezésbe: 12 darab egymásba fűzött 360° panorámakép által teljes egészében körbejárhatja a könyvesbolt négy helyiségét. Ennek során több mint 40 hotspotot (funkciógombot) hozhat működésbe, ezek által újabb és újabb extra tartalmakra lelhet.

Öt hotspot például épülettörténeti érdekességeket kínál. Húsz könyvbe is betekintést adnak a funkciógombok, sőt, ha kedvünk tartja, rögtön meg is rendelhetjük ezeket a PABooks webshopjában. De ha csak olvasgatni szeretnénk, azt is megtehetjük a digitális olvasósarokban időzve.

A könyvesbolt különlegességei közé tartozik az érmeshop, ezt is megtekinthetjük virtuális sétánk során. Nézegethetjük – r�� is nagyíthatunk – a vitrinekben elhelyezett tematikus darabokra. Láthatunk egy rövid videót az érmék születéséről, gyártásáról. Sőt, megnyithatunk egy érmenézegetőt is, amely a Magyar Pénzverő Zrt. webshopjába navigálja az érdeklődőt. Itt minden egyes kiválasztott érme szemügyre vehető, a hozzájuk kapcsolódó információkkal együtt, és akár meg is rendelhetők. Ha még ennél is többet szeretnénk megtudni, egy újabb gombnyomással a Magyar Pénzverő Zrt. weblapján találhatjuk magunkat, ahol újabb ismeretekre tehetünk szert.

A virtuális séta egyben virtuális kincskeresés: a PABooks ajándékcsomagot helyezett el a könyvesbolt egyik helységében. Aki rálel, ajándékkupont kap a voiz.hu hangoskönyv-alkalmazás kipróbálásához.

A séta az alábbi linken érhető el: https://pallasathenekiado.hu/virtualis-konyvesbolti-seta/ 

A borítókép forrása: PABooks

Szoboszlai Dominik és Nagy Zsolt is betalált a Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen, így a magyar labdarúgó válogatott két győzelemmel nyitotta a 2024-es évet.

Csökkenő forgalom mellett pluszban fejezte be e hetet a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető részvények felemás eredménnyel zárták a kereskedést.