Január 11-ig maradnak a jelenlegi járványügyi intézkedések

További egy hónappal meghosszabbítva, 2021. január 11-ig érvényben maradnak a szigorú járványügyi korlátozások Magyarországon. Az erről szóló döntést ma jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök.

A magyar miniszterelnök hozzátette, hogy a korlátozások karácsonyi ideiglenes enyhítéséről december 21-ig fognak dönteni.

Az azonban már most is biztosnak tűnik, hogy a szilveszteri és újévi ünneplésre nem lesz lehetőség, ezeken a napokon biztosan a jelenlegi szigorú szabályok lesznek érvényesek.

Napjainkban egyre szélesebb vállalati körökben téma a dolgok internete (Internet of Things, azaz IoT). Ez nem csupán egy felkapott trend, a segítségével egy gyártóvállalat ma már lényegesen célirányosabban, olcsóbban, csökkentett állásidővel és kevesebb meghibásodással termelni.

A világon elsőként teljesítette vegyespáros az egyik legkeményebb sarkvidéki kihívást. Vámos Nóra Rakonczay Gáborral 30 nap alatt, 560 kilométeren át, hóban, viharos szélben, átlagosan mínusz 20 fokban, szánjukat maguk után húzva, hihetetlen akaraterőről és kitartásról tanúbizonyságot téve valósította meg az Eisberg Grönland síexpedíciót.