Tendenciák a pénzügyi tudatosságban - letölthető kiadvány

"Tendenciák a pénzügyi tudatosságban" címmel megjelent a Magyar Közgazdasági Társaság Fintech és Pénzügyi Kultúra Szakosztálya és a FINTELLIGENCE Pénzügyi Kultúra Központ együttműködésével a 2019-es PÉNZ7 konferenciák tanulmánykötete.

Magyarországon a pénzügyi tudatosság és vállalkozói kultúra fejlesztését egy speciális eseménysorozat támogatja minden év tavaszán. A nemzetközi kezdeményezésre elindult PÉNZ7 eseménysorozat részeként versenyek, speciális tanórák és szakmai előadássorozatok segítik a pénzügyi kultúra terjesztését elsősorban a középiskolás generáció körében. A PÉNZ7 program keretében az ismeretterjesztő előadások mellett szakmai tanácskozások, konferenciák is zajlanak. Ezek válogatott előadásaiból, tanulmányaiból állt össze a Tendenciák a pénzügyi tudatosságban tanulmánykötet.

A kiadvány ezen a linken bárki számára ingyenesen elérhető.

November óta működik az osztrák fővárosban Ausztria egyik legmodernebb rehabilitációs központja. A centrumban a világ húsz legjobb robotizált terápiás eszköze segíti az agyvérzésen átesettek, sclerosis multiplexes betegek és traumás gerincsérültek mozgásszervi rehabilitációját, jelentősen növelve a fizioterápia hatékonyságát.

A görög Olympiakosz elleni Konferencia-liga playoff jelentette a végállomás a Ferencváros labdarúgócsapata számára, miután az athéni meccs utána a Groupama Arénában rendezett visszavágón is 1-0-ás vereséget szenvedett.