Új a sikeres vállalkozáshoz a Google segítségével

A Google Magyarország tavaly indított Digital Workshop országjáró rendezvénysorozata ezúttal Győrbe látogatott. Az esemény témáját a KKV-k online jelenlétének erősítése szolgáltatta.

Az október 9-i rendezvény délelőtti részében a Google Magyarország képviseletében Balog Gábor hívta fel a figyelmet a digitális átalakulás jelentőségére, és mutatta be, milyen előnyei lehetnek egy kis- és közepes vállalkozás számára annak, ha jelen van az online térben. Elmondta, hogy a csak közösségi oldalakon való jelenlét önmagában nem elegendő, fontos, hogy az adott szervezet rendelkezzen saját honlappal, és azt naprakészen tartsa.

Az esemény délutáni részében a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának trénerei, Sinkó Erika és Illyés Kata interaktív formában avatták be a hallgatóságot az énmárka fogalomkörébe, és hasznos tanácsokat adtak arra vonatkozóan, hogy az önismeret segítségével hogyan lehet hatékonyabbá tenni a munkavégzést és a kommunikációt egyaránt.

A tartós hőség megterheli a szervezetet, különösen veszélyeztetettek a kisgyermekek, az idősek, a várandósok, valamint a szív- és érrendszeri betegséggel élők. A legmagasabb szintű hőségriasztást július 18-ig hosszabbította meg az NNGYK és a Katasztrófavédelem.

Az angol labdarúgó-válogatott utolsó pillanatban szerzett góllal hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a holland csapatot a németországi Európa-bajnokság Dortmundban játszott szerdai elődöntőjében. Kifejezetten nagy iramban kezdődött a mérkőzés, a várakozásoknak megfelelően valamelyest a hollandok voltak aktívabbak. Ugyan nagy helyzet nem volt a meccs elején, az Oranje mégis vezetést szerzett Simons egyéni villanásának köszönhetően, ugyanis labdaszerzése után egy pontos lövéssel maga is fejezte be az akciót. Hátrányban nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak az angolok, akik 11-esből hamar egy...