Új a sikeres vállalkozáshoz a Google segítségével

A Google Magyarország tavaly indított Digital Workshop országjáró rendezvénysorozata ezúttal Győrbe látogatott. Az esemény témáját a KKV-k online jelenlétének erősítése szolgáltatta.

Az október 9-i rendezvény délelőtti részében a Google Magyarország képviseletében Balog Gábor hívta fel a figyelmet a digitális átalakulás jelentőségére, és mutatta be, milyen előnyei lehetnek egy kis- és közepes vállalkozás számára annak, ha jelen van az online térben. Elmondta, hogy a csak közösségi oldalakon való jelenlét önmagában nem elegendő, fontos, hogy az adott szervezet rendelkezzen saját honlappal, és azt naprakészen tartsa.

Az esemény délutáni részében a Coca-Cola Magyarország #énjövőm programjának trénerei, Sinkó Erika és Illyés Kata interaktív formában avatták be a hallgatóságot az énmárka fogalomkörébe, és hasznos tanácsokat adtak arra vonatkozóan, hogy az önismeret segítségével hogyan lehet hatékonyabbá tenni a munkavégzést és a kommunikációt egyaránt.

November óta működik az osztrák fővárosban Ausztria egyik legmodernebb rehabilitációs központja. A centrumban a világ húsz legjobb robotizált terápiás eszköze segíti az agyvérzésen átesettek, sclerosis multiplexes betegek és traumás gerincsérültek mozgásszervi rehabilitációját, jelentősen növelve a fizioterápia hatékonyságát.

Tovább bővült a Budapesti Értéktőzsde indexkínálata. A BUX és a BUMIX mellett a középvállalati XTEND, és a közép-európai blue chipeket tartalmazó CETOP részvénykosárral is kereskedhetünk.

A Budapesti értéktőzsde részvényindexe emelkedett a héten. A vezető részvények többsége szintén pluszban zárta a kereskedést.