Rio 2016: Vereség vízilabdában, az ötödik helyért kell küzdenünk

Szoros és izgalmas mérkőzésen vereséget szenvedett a magyar férfi vízilabda válogatott a Rio de Janeiro-i olimpián. Benedek Tibor csapata a negyeddöntőben a végső győzelemre is esélyesnek tartott Montenegró ellen vérzett el.

Már a találkozó elején elhúzott az ellenfél, azonban a meccs végére - kapuscserénknek is köszönhetően - sikerült visszatérnünk a mérkőzésbe. A játékidő végén 9-9 állt az eredményjelzőn, azaz következhettek az ötméteresek. A büntetőpárbaj tegnap a női válogatottnak szerencsét hozott, lányaink Ausztrália legjobbjai ellen harcolták ki a négy közé jutást. Sajnos a férfi csapat számára nem sikerült jól a mérkőzésnek ezen szakasza, a montenegróiak négy büntetőt is belőttek, miközben a magyar játékosok csak kétszer találtak a hálóba, így ezúttal csak álom maradt az elődöntő. Az olimpia azonban még nem ért véget pólósaink számára, hiszen a negyeddöntőben búcsúzó négy válogatott az alsó ágon az 5-8. helyért meccsel, szintén egyenes kieséses rendszerben.

 

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.