Rio 2016: Vereség vízilabdában, az ötödik helyért kell küzdenünk

**Szoros és izgalmas mérkőzésen vereséget szenvedett a magyar férfi vízilabda válogatott a Rio de Janeiro-i olimpián. Benedek Tibor csapata a negyeddöntőben a végső győzelemre is esélyesnek tartott Montenegró ellen vérzett el.** Már a találkozó elején elhúzott az ellenfél, azonban a meccs végére - kapuscserénknek is köszönhetően - sikerült visszatérnünk a mérkőzésbe. A játékidő végén 9-9 állt az eredményjelzőn, azaz következhettek az ötméteresek. A büntetőpárbaj tegnap a női válogatottnak szerencsét hozott, lányaink Ausztrália legjobbjai ellen harcolták ki a négy közé jutást. Sajnos a férfi csapat számára nem sikerült jól a mérkőzésnek ezen szakasza, a montenegróiak négy büntetőt is belőttek, miközben a magyar játékosok csak kétszer találtak a hálóba, így ezúttal csak álom maradt az elődöntő. Az olimpia azonban még nem ért véget pólósaink számára, hiszen a negyeddöntőben búcsúzó négy válogatott az alsó ágon az 5-8. helyért meccsel, szintén egyenes kieséses rendszerben.   ![][1] [1]: /media/img/articles/372d04e638365cf18a9c4a17b4819664f26.jpg

Már több mint egymillióan látták a „The Mystery of Banksy – A Genius Mind” című vándorkiállítást, amely 2021-ben indult világ körüli turnéra Münchenből és most Bécsben is látogatható. A tárlat a híres brit graffitiművész munkásságát mutatja be.

A Soroksári úton épülő City Pearl beruházás részeként eredeti formájában építették újjá a Közvágóhíd terület egykori Fogadóépületét. Az ingatlant szigorú műemlékvédelmi előírásoknak megfelelően, korhűen módon állították helyre.