Foci Eb: Fiola sérülése súlyosabb a vártnál

A magyar válogatott jobbhátvédje, Fiola Attila minden bizonnyal lemarad a szombati, Izland elleni Európa-bajnoki mérkőzésről, mivel részleges bokaszalag-szakadást állapítottak meg nála az orvosok.

 

A Puskás Akadémia védője a keddi, 2-0-s Ausztria elleni sikerrel zárult mérkőzésen szenvedett sérülést. Bár akkor folytatni tudta a játékot, aki látta, hogy hogyan fordult alá a bokája, az akár rosszat is sejthetett. (Hasonló látvány volt, mint fél évvel ezelőtt Böde Dániel sérülésénél, aki akkor hónapokat hagyott ki.)

Bár Bernd Storck a sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az Eb kieséses szakaszában (amennyiben eljutunk odáig) már számítana alapemberére, erre azért nem vennénk mérget. Fiola sajnálatos kiesésével a válogatott egyik legstabilabb pontját kell újra megoldani. Jobbhátvédként a németek ellen debütáló Bese Barnabás jöhet szóba, illetve alternatív megoldásként más poszton játszó labdarúgót is idevezényelhet a kapitány, így esetleg Lovrencsics Gergő vagy Lang Ádám is szerepelhet jobboldali védőként Izland ellen Marseille-ben.

 

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.