Kipróbálnád magad vállalkozóként? - UniStar előadás

Készen állsz egy új lehetőségre? Érdekel hogyan legyél saját magad főnöke? Kipróbálnád magad vállalkozóként, de nem tudod hogyan kellene elindulnod?

Ha a fenti kérdés bármelyikére igen a válaszod, akkor itt a helyed az MKT UNISTAR által szervezett vállalkozási verseny harmadik előadásán, ahol Konsánszky Dóra mutatja be nektek, hogy nem csak a mérnököknek és a közgazdászoknak áll a vállalkozások világa.

A sikeres divattervező bevezet Benneteket a művészeti ágak és az üzleti élet találkozásába, amelyben igenis sok keresnivalója van a vállalkozó kedvű fiatal egyetemistáknak. Dóra bemutatja, hogy hogyan indult el ezen az úton, hogy mik inspirálták az elején, hogy mit üzenne a 20 éves önmagának…

Helyszín: Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Auditórium
(1121 Budapest, Zugligeti út 9-25.)
Időpont: 2015. november 9. hétfő, 18:00

A részvétel ingyenes, de REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, amit az alábbi linken tudtok megtenni. Az emailben kapott QR kódot hozd magaddal okostelefonodon vagy kinyomtatva.

A regisztráció linkje: https://www.eventbrite.com/e/unistar-konsanszky-dora-eloadasa-tickets-19387499533

 

Szoboszlai Dominik és Nagy Zsolt is betalált a Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen, így a magyar labdarúgó válogatott két győzelemmel nyitotta a 2024-es évet.

Csökkenő forgalom mellett pluszban fejezte be e hetet a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A vezető részvények felemás eredménnyel zárták a kereskedést.