Idén is lesz élő közvetítés a Közgazdász-vándorgyűlésről

Óriási az érdeklődés 53. Közgazdász-vándorgyűlés programjai iránt. A Miskolcon megrendezésre kerülő, szeptember 3-án, csütörtökön 14 órakor kezdődő, háromnapos tanácskozásra előzetesen több mint 700-an regisztráltak, eddig összesen ennyien szeretnének részt venni a konferencia két plenáris és 13 szekcióülésén. Ezzel a résztvevői létszámmal a vándorgyűlés az elmúlt évek legnagyobb közgazdasági társasági konferenciája lesz, az előadók számát tekintve pedig abszolút rekordokat dönt: több mint 140 előadót - kormányzati szakembereket, banki vezetőket, gyakorló vállalatvezetőket, gazdaságkutatókat, egyetemi oktatókat - hallgathat meg a konferencia három napja alatt a közönség.

A nagy érdeklődésre való tekintettel ebben az évben is élőben lehet figyelemmel követni az 53. Közgazdász-vándorgyűlés előadásait a konferencia honlapján. Szeptember 3-án, csütörtökön 14 órától a nyitó plenáris ülés, szeptember 4-én, pénteken 9 órától a pénzügyi szekció, szeptember 5-én, szombaton 9 órától pedig a záró plenáris ülés előadásai lesznek láthatóak és hallhatóak a kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu honlapon!

A konferenciára az előzetes regisztráció pénteken lezárult. A szakmai programokra a vándorgyűlés helyszínén felállított regisztrációs pultnál a konferencia mindhárom napján lehet majd napijegyet vásárolni.

Forrás: www.mkt.hu

 

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.