Állami szabályozás a logisztikában

Az állami szabályozások hatása a logisztikára: ami a tankönyvekből kimaradt. Ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát 2015. április 13-án, hétfőn 10 órától a Széchenyi István Egyetem VIP termében (9026 Győr, Egyetem tér 1.) a Széchenyi István Egyetem és a Magyar Közgazdasági Társaság Logisztikai Szakosztálya. A konferencián többek között az EKÁER-rendszernek a szállítmányozási iparágat érintő hatásait vizsgálják a szakemberek.

A konferencián a részvétel díjmentes. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni a pirityne@sze.hu e-mail címen.

További információk az alábbi linken találhatóak:
LINK

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.