Megalakult a Magyar Közgazdasági Társaság Sportközgazdasági Szakosztálya

A közelmúltban megtartotta alakuló ülését a Magyar Közgazdasági Társaság Sportközgazdasági Szakosztálya. Az alapítók a szakosztály elnökévé Borbély Attilát, a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola rektorát, a Debreceni Egyetem Sportgazdasági és -menedzsment Tanszékének vezetőjét, társelnökének Bács Zoltánt, a Debreceni Egyetem kancellárját, titkárának pedig Béki Piroskát, a Debreceni Egyetem Sportgazdasági és -menedzsment Tanszékének ügyvivő szakértőjét választották.

Azok, akik már tagjai az MKT-nak, és érdekli őket a sport közgazdaságtana, és csatlakozni szeretnének az újonnan megalakult szakosztályhoz, az on-line adategyeztető lapunk kitöltésével LINK jelezhetik ezt a szervezet titkárságán.

A szakosztály rendezvényeire nem csak MKT tagok mehetnek, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.