Konferencia az első félév gazdasági folyamatairól

Immár harmadik alkalommal rendezi meg nyár közepi konferenciáját a Magyar Közgazdasági Társaság és a Költségvetési Tanács. A konferencia előadói - Matolcsy György, az MNB elnöke, Domokos László, az ÁSZ elnöke, Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács és az MKT elnöke, valamint a szakértői panelbeszélgetés résztvevői:Balatoni András (ING), Barcza György (Századvég Gazdaságkutató Zrt., Napi Gazdaság), Madár István (Portfolio.hu),Tardos Gergely (OTP Bank Nyrt.) - 2014. július 17-én, csütörtökön 10 órától a Budapesti Gazdasági Főiskola Markó utcai épületének Aulájában (Budapest V., Markó utca 29–31.) áttekintik az első félév gazdasági folyamatait és a költségvetés helyzetét. A konferencia levezető elnöke Nagy Márton, az MNB pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója, a Magyar Közgazdasági Társaság Pénzügyi Szakosztályának elnöke lesz.

Kérjük, hogy részvételi szándékát szíveskedjék július 15-én délig előzetesen jelezni azoffice.mkt@t-online.hu e-mail-címen.

A konferencia meghívója és programja:
LINK

Szimbolikus kereskedésindító csengetéssel ünnepelte a közelmúltban részvényei tőzsdei bevezetését a Kermann IT Solutions Nyrt. A vállalat papírjaival a Budapesti Értéktőzsde Xtend kategóriában lehet kereskedni.