Elindult a GazMag sport oldala!

Köszöntjük olvasóinkat a GazMag sport oldalán!

A 2012-es labdarúgó Európa-bajnokság alatt már jelentkeztünk egy tematikus oldallal a kontinenstornával kapcsolatosan, az idei évben pedig következik a várva várt labdarúgó Világbajnokság. Azonban úgy gondoltuk, hogy nem csak a torna alatt jelentkezünk, és nem csak a labdarúgást, hanem számos más sportágat is megcélzunk, így az idei évtől rendszeresen jelentkezünk sporthírekkel. Kezdésnek a Szocsiban megrendezésre kerülő Téli Olimpia történéseiről is beszámolunk. Azonban nem csak a profi sportot követjük figyelemmel, hanem számos amatőr versenyről is írunk majd, és ajánlani fogunk egy-két lehetőséget azoknak, akik nem csak olvasni, hanem űzni is szeretik a sportokat.

A sportrajongóknak tehát a havonta megjelenő online újságunk mellett érdemes lesz látogatni honlapunkat is, ugyanis számos eseményről csak itt fogunk beszámolni.

Minden jelenlegi és jövőbeli olvasónknak jó olvasást és jó sportolást kívánunk!

A tatai Kollár Zsuzsanna egyetlen magyar nőként futhatott az olimpiai lánggal a párizsi ötkarikás játékok előtt. Az év egyik legfontosabb sporteseménye július 26-án kezdődik a francia fővárosban.

A spanyol labdarúgó válogatott története során negyedszer is Európa-bajnok lett, miután a berlini döntőben 2-1 arányban felülmúlta Anglia legjobbjait. Az Eb-n minden meccsét megnyerő Spanyolország megérdemelten múlta felül a sorozatban második döntőjét is elbukó angol csapatot.