Járai Zsigmond előadása Győrben

  1. november 12., kedd, 16.00 óra Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara székháza

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatási tagozata tisztelettel meghívja Önt a KKV Klubáltal „Fény az alagút végén - Alagút és fény a magyar gazdaságban” címmel szervezett gazdaságpolitikai fórumra, melynek vendége JÁRAI ZSIGMOND, a Magyar Nemzeti Bank Felügyelőbizottságának elnöke.

Az est moderátora: Kecskeméti Judit, a Buda-Cash Brókerház Zrt. sajtó és ügyfélkapcsolati igazgatója

Vendégünk: Járai Zsigmond a Magyar Nemzeti Bank Felügyelőbizottságának elnöke
Időpont: 2013. november 12. (kedd) 16.00 óra
Helyszín: Kereskedelmi és Iparkamara székháza, 9021 Győr, Szent István u. 10/a, Baross Gábor konferenciaterem

A konferenciánkon megjelent cégvezetők és érdeklődők ezúttal Járai Zsigmond autentikus előadását hallgathatják meg, valamint megvitathatják aktuális kérd��seiket egymás és kamarai keretek között.

A rendezvényen a részvétel térítésmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

A jelentkezéseket beérkezési sorrendben a mellékelt jelentkezési lapon 2013. november 11., hétfő 12.00 óráig a koordinacio@gymskik.hu e-mail címen, vagy a 96/520-291 faxszámon várják a szervezők.

Összesen mintegy hatvan busz és teherautó feltöltéséhez elegendő üzemanyagot termel naponta az osztrák főváros első zöldhidrogén-üzeme. A hidrogén előállításához kizárólag megújuló energiát használó üzem április elején kezdte meg működését Bécs Simmering városrészében.

Magyarország második legnagyobb tava a kerékpárosok körében népszerű kirándulóhely. A két kerékpáros komp átadásával új attrakcióval, és könnyebben bejárható útvonallal bővül a Tisza-tó turizmusa.

A múlt heti rekord után visszafelé korrigált a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe. A BUX gyengélkedéséből a Magyar Telekom kivételével a vezető részvények is kivették részüket.