HVG Állásbörze

Építsd a karriered a HVG Állásbörzén!

Gyere el Te is és találkozz jövőbeli munkaadóiddal! Legyen szó akár munkáról, akár képzésről, vagy karrierépítést támogató programokról – a HVG Állásbörzén mindenki megtalálhatja a neki szóló lehetőséget a több mint 120 kiállító 5000-nél is több állás- és képzési kínálatában. Ne hagyd ki Te se!

Több mint állásbörze – színes programok a rendezvényen:

  • 14 előadás a Karrier Fórumon – legyen szó álláskeresésről, állásinterjúról, vagy egyéb, karrierépítéssel kapcsolatos kérdésről, itt megtalálhatod a választ!
  • Külföldi állás- és munkalehetőségek a Mobility Fair -nek köszönhetően.
  • Női KarrierSarok – ahol minden a női karrierépítésről szól!
  • Szakmai Túraállomások – Kapcsolatépítés a munkaadókkal könnyedén. Válaszd ki a saját útvonalad, szakterületednek megfelelően! Akik ebben részt vesznek: Mi is várunk a mérnöki/IT/jó nyelvtudásúak számára kialakított útvonalon!
  • Személyre szabott tanácsadások – A tartalmilag és formailag is tökéletes önéletrajz, vagy a magabiztos állásinterjú-szereplés – akár idegen nyelven is, döntő lehet a kiválasztás pillanatában. Készülj fel Te is!

Gyere el Te is a HVG Állásbörzére, találkozzunk személyesen a rendezvényen!

[u]www.hvgallasborze.hu[/u]

Ott találkozunk!

Áprilisban tovább folytatta történelmi sorozatát a Budapesti Értéktőzsde vezető részvényindexe. A BUX 4,2 százalékkal nőtt márciushoz képest. A BÉT-en új cég is debütált a múlt hónapban, és ETF_bevezetésre is sor került.

A magyar futóközösség számára talán kevésbé ismert, Csehország-szerte azonban népszerűnek számít a Brno Félmaraton. Az idei versenyre április 14-én vasárnap, nyárias melegben került sor a Brnoi Nemzetközi Vásár területén. A rendezvényen több mint ezer futó gyűjtögette a kilométereket.

A Magyar Sport Napja alkalmából bemutatták azokat a ruhakollekciókat, amelyeket a párizsi ötkarikás játékokon viselni fog a magyar csapat. 80 nappal az olimpia megnyitója előtt bejelentették a két csapatkapitányt is.